Artikel top billede

Itelligence-direktør Per Falck Jensen.

SAP-huset Itelligence venter store tab på grund af corona-udbrud

Konsulenthuset Itelligence, der herhjemme har mere end 300 medarbejdere, varsler store tab som direkte konsekvens af corona-virussen.

Konsulenthuset Itelligence mærker konsekvenserne af corona-virussen og forbereder sig på tab som en direkte følge af virussens effekt på forskellige dele af forretningen, skriver ITWatch.

SAP-huset Itelligence beskæftiger i Danmark godt 300 medarbejdere.

Dansk landechef Per Falck Jensen fortæller, at 10-20 procent af dem arbejder på internationale projekter, hvilket kræver, at de har mulighed for at rejse rundt i verden.

“Vi oplever, at en række internationale kundeprojekter bliver udskudt. Mange af de projekter, vi laver, er forretningsprojekter, hvor vi skal mødes med kundernes proces- og forretningsejere. Typisk internationale virksomheder – og fordi de ikke rejser og samles, så bliver de ting, vi ikke kan gøre digitalt via eksempelvis Microsoft Teams eller Skype efterhånden udskudt,” siger han.

SAP aflyste onsdag samtlige konferencer resten af måneden - herunder den kommende SAP Now i København, som Itelligence skulle have deltaget på.

Det kan du læse mere om her: SAP afblæser alle konferencer i marts: Stor dansk konference i april bliver også ramt

Itelligence leverede i seneste regnskabsår rekordomsætning.

Det kan du læse mere om her: Efter flere opkøb leverer dansk SAP-firma rekordomsætning - men cloud-omstilling er med til at skære en tredjedel af overskuddet

Læs også:

Benhård duel om priserne for ERP-løsninger: "Hvorfor skal vi blive ved med at betale så mange penge for det her?"

SAP's nyeste ERP-flagskib S/4HANA kan købes på to måder: Sådan vælger du den rigtige løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.