Artikel top billede

Itelligence-direktør Per Falck Jensen.

SAP-huset Itelligence venter store tab på grund af corona-udbrud

Konsulenthuset Itelligence, der herhjemme har mere end 300 medarbejdere, varsler store tab som direkte konsekvens af corona-virussen.

Konsulenthuset Itelligence mærker konsekvenserne af corona-virussen og forbereder sig på tab som en direkte følge af virussens effekt på forskellige dele af forretningen, skriver ITWatch.

SAP-huset Itelligence beskæftiger i Danmark godt 300 medarbejdere.

Dansk landechef Per Falck Jensen fortæller, at 10-20 procent af dem arbejder på internationale projekter, hvilket kræver, at de har mulighed for at rejse rundt i verden.

“Vi oplever, at en række internationale kundeprojekter bliver udskudt. Mange af de projekter, vi laver, er forretningsprojekter, hvor vi skal mødes med kundernes proces- og forretningsejere. Typisk internationale virksomheder – og fordi de ikke rejser og samles, så bliver de ting, vi ikke kan gøre digitalt via eksempelvis Microsoft Teams eller Skype efterhånden udskudt,” siger han.

SAP aflyste onsdag samtlige konferencer resten af måneden - herunder den kommende SAP Now i København, som Itelligence skulle have deltaget på.

Det kan du læse mere om her: SAP afblæser alle konferencer i marts: Stor dansk konference i april bliver også ramt

Itelligence leverede i seneste regnskabsår rekordomsætning.

Det kan du læse mere om her: Efter flere opkøb leverer dansk SAP-firma rekordomsætning - men cloud-omstilling er med til at skære en tredjedel af overskuddet

Læs også:

Benhård duel om priserne for ERP-løsninger: "Hvorfor skal vi blive ved med at betale så mange penge for det her?"

SAP's nyeste ERP-flagskib S/4HANA kan købes på to måder: Sådan vælger du den rigtige løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere