Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Huawei indgår enorm reklame-kontrakt - er klar til at bruge flere milliarder kroner på annoncer og branding

Huawei er klar til at investere end to milliarder kroner i reklamer og annoncer, der skal brande selskabet overfor ikke mindst de europæiske lande og forbrugere.

Kinesiske Huawei kæmper med næb og kløer for at modvirke de negative konsekvenser af de senere års ballade, hvor selskabet af USA er blevet beskyldt for at fremme kinesiske interesser og for alvor er kommet i orkanens øje i mange lande, der er ved at udbygge 5G-netværk.

Og Huawei er klar til at bruge rigtigt mange penge på at fortælle sin side af historien.

Ifølge mediet Politico har Huawei indgået en branding-kontrakt af de helt store med det britiske medie-bureau Wavemaker.

Kontrakten er ifølge mediet på 350 millioner dollar - 2,3 milliarder kroner.

Det gør Huawei til et af de selskaber, der lige nu investerer flest penge i hele verden på annoncer.

Ifølge Politico giver kontrakten et sjældent indblik i de midler, som Huawei er klar til at kaste ind i public affairs og marketing rundt omkring i verden.

Kontrakten giver Wavemaker mulighed for at spendere de 2,3 milliarder kroner på marketing af Huaweis produkter i 65 markeder i verden - inklusive Europa.

Wavemaker er blandt de helt store mediebureaer med kunder som L’Oreal, GSK og Adidas. Men ingen af deres marketing-budgetter når i nærheden af de summer, som Huawei nu vil lægge på bordet.

“Huawei er blandt vores tre største klienter og vil efter alt at dømme blive vores største klient ved udgangen af 2019,” lyder det fra Wavamaker ifølge mediet.

Læs også: Spionage-anklager mod Huawei bunder i en stor magt-kamp med Kina om data: Hvem skal have retten til at overvåge og spionere mod dig?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere