Artikel top billede

Donald Trump underskriver ny lov mod Huawei

USA's præsident Donald Trump har netop underskrevet en ny lov, der skal sørge for, at de amerikanske teleoperatører fjerner netværksudstyr fra Huawei, og erstatter det med noget, der ikke "udgør en sikkerhedsrisiko."

Donald Trump sætter endnu et benspænd for Huawei.

Denne gang er det i form af konkret lovgivning, der skal forhindre amerikanske teleoperatører i landdistrikterne at benytte udstyr fra selskabet.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det hedder sig, at operatørerne i yderområderne, der får statsstøtte, ikke må købe udstyr fra netværksproducenter, som udgør en national sikkerhedsrisiko.

Den nye lov, som blev underskrevet torsdag, indebærer også, at den amerikanske Federal Communications Commission (FCC), skal lancere et program, der økonomisk kan hjælpe teleoperatørerne med at fjerne og erstatte netværksudstyret fra selskabet.

Læs også: USA's forbud mod Huawei udskydes igen: Handel kan fortsætte til 15. maj

The Rural Wireless Association, som er organisationen for de amerikanske teleoperatører i landdistrikterne, roser det nye tiltag, som tilsidesætter 1 milliard dollar til udskiftning af udstyret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere