Artikel top billede

Donald Trump underskriver ny lov mod Huawei

USA's præsident Donald Trump har netop underskrevet en ny lov, der skal sørge for, at de amerikanske teleoperatører fjerner netværksudstyr fra Huawei, og erstatter det med noget, der ikke "udgør en sikkerhedsrisiko."

Donald Trump sætter endnu et benspænd for Huawei.

Denne gang er det i form af konkret lovgivning, der skal forhindre amerikanske teleoperatører i landdistrikterne at benytte udstyr fra selskabet.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det hedder sig, at operatørerne i yderområderne, der får statsstøtte, ikke må købe udstyr fra netværksproducenter, som udgør en national sikkerhedsrisiko.

Den nye lov, som blev underskrevet torsdag, indebærer også, at den amerikanske Federal Communications Commission (FCC), skal lancere et program, der økonomisk kan hjælpe teleoperatørerne med at fjerne og erstatte netværksudstyret fra selskabet.

Læs også: USA's forbud mod Huawei udskydes igen: Handel kan fortsætte til 15. maj

The Rural Wireless Association, som er organisationen for de amerikanske teleoperatører i landdistrikterne, roser det nye tiltag, som tilsidesætter 1 milliard dollar til udskiftning af udstyret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere