Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Keld Navntoft / Keld Navntoft)

Regeringen på vej med hjælp til selvstændige uden indtægt efter corona

Beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard (S), lover nu at der er hjælp på vej til de selvstændige, der ikke får nogen nye opgaver som følge af Corona-virussen.

Danske lønmodtagere har allerede fået en håndsrækning fra regeringen efter, at mange virksomheder er blevet hårdt ramt på økonomien af den smitsomme Corona-virus.

Og nu er der også hjælp på vej til de selvstændige, der ikke kan få del i ordningen, fordi de ikke har nogen medarbejdere, lover beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard (S).

Det skriver Berlingske.

"Vi prøver at finde den model, der hurtigst og mest enkelt kan komme op og flyve, og som samtidig hjælper flest muligt. Det er en del af præmissen for vores opgave, at det skal hjælpe flest muligt, men at det samtidig ikke skal opbygge et bureaukrati, som gør det svært at navigere i og rent faktisk få hjælp," siger ministeren ifølge avisen.

Læs også: It-sikkerhedstruslerne stiger massivt, når du arbejder hjemme: "Brugerne sænker paraderne, fordi fokus er et andet sted"

Dermed ser der altså ud til at være gode nyheder på vej til de selvstændige it-konsulenter, der ikke får nye opgaver i bogen på grund af Corona-virussen.

Det er fortsat uvist hvornår ministeren kan præsentere et færdigt forslag, og hvad det præcis kommer til at indeholde. Men ifølge Berlingske er ministeren mødtes med både andre fagministre, erhvervsorganisationer og formænd for de øvrige partier i Folketinget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere