Artikel top billede

Regeringen på vej med hjælp til selvstændige uden indtægt efter corona

Beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard (S), lover nu at der er hjælp på vej til de selvstændige, der ikke får nogen nye opgaver som følge af Corona-virussen.

Danske lønmodtagere har allerede fået en håndsrækning fra regeringen efter, at mange virksomheder er blevet hårdt ramt på økonomien af den smitsomme Corona-virus.

Og nu er der også hjælp på vej til de selvstændige, der ikke kan få del i ordningen, fordi de ikke har nogen medarbejdere, lover beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard (S).

Det skriver Berlingske.

"Vi prøver at finde den model, der hurtigst og mest enkelt kan komme op og flyve, og som samtidig hjælper flest muligt. Det er en del af præmissen for vores opgave, at det skal hjælpe flest muligt, men at det samtidig ikke skal opbygge et bureaukrati, som gør det svært at navigere i og rent faktisk få hjælp," siger ministeren ifølge avisen.

Læs også: It-sikkerhedstruslerne stiger massivt, når du arbejder hjemme: "Brugerne sænker paraderne, fordi fokus er et andet sted"

Dermed ser der altså ud til at være gode nyheder på vej til de selvstændige it-konsulenter, der ikke får nye opgaver i bogen på grund af Corona-virussen.

Det er fortsat uvist hvornår ministeren kan præsentere et færdigt forslag, og hvad det præcis kommer til at indeholde. Men ifølge Berlingske er ministeren mødtes med både andre fagministre, erhvervsorganisationer og formænd for de øvrige partier i Folketinget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.