Artikel top billede

Cisco giver kunder mulighed for at udskyde betaling til 2021

Netværks- og sikkerhedsselskabet Cisco giver en håndsrækning til selskabets kunder, der får mulighed for at udskyde betalinger indtil næste år.

Tirsdag lancerede netværkskæmpen Cisco et specielt program, der skal fungere som en økonomisk håndsrækning til selskabets kunder.

Der er tale om et finansieringsprogram til en værdi af 2,5 milliarder dollar, eller 17 milliarder kroner, som giver kunder mulighed for at udskyde 95 procent af betalingerne helt til 2021.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Tiltaget giver kunderne spillerum i en tid, hvor flere selskaber lider af likviditetsproblemer.

Læs også: Hvordan leder man fra køkkenbordet? Gode råd fra Ciscos danske direktør

Coronavirussen tvinger samtidig mange virksomheder til udelukkende at operere online.

Dette har fået mange til at adoptere nye løsninger til blandt andet videokonferencer og software til at arbejde virtuelt.

Det har skabt en øget efterspørgsel på Ciscos Webex og AnyConnect-løsninger, men den øgede internetaktivitet har også øget behovet for den type netværksudstyr, som Cisco sælger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere