Artikel top billede

Cisco giver kunder mulighed for at udskyde betaling til 2021

Netværks- og sikkerhedsselskabet Cisco giver en håndsrækning til selskabets kunder, der får mulighed for at udskyde betalinger indtil næste år.

Tirsdag lancerede netværkskæmpen Cisco et specielt program, der skal fungere som en økonomisk håndsrækning til selskabets kunder.

Der er tale om et finansieringsprogram til en værdi af 2,5 milliarder dollar, eller 17 milliarder kroner, som giver kunder mulighed for at udskyde 95 procent af betalingerne helt til 2021.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Tiltaget giver kunderne spillerum i en tid, hvor flere selskaber lider af likviditetsproblemer.

Læs også: Hvordan leder man fra køkkenbordet? Gode råd fra Ciscos danske direktør

Coronavirussen tvinger samtidig mange virksomheder til udelukkende at operere online.

Dette har fået mange til at adoptere nye løsninger til blandt andet videokonferencer og software til at arbejde virtuelt.

Det har skabt en øget efterspørgsel på Ciscos Webex og AnyConnect-løsninger, men den øgede internetaktivitet har også øget behovet for den type netværksudstyr, som Cisco sælger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere