Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Over 22 millioner hacker-angreb på en uge: Så omfattende er trusselsniveauet

Sidste uge oplevede virksomheder kloden mere end tre millioner daglige cyber-angreb.

Hver dag i forrige blev klodens virksomheder udsat for 3,26 millioner cyberangreb, svarende til godt 22,85 millioner angreb i perioden mellem 13. og 19. april.

Det oplyser it-sikkerhedsselskabet Atlas VPN, i en undersøgelse udarbejdet fra cybersikkerhedsgiganten Akamais tal.

Blandt disse er malware-angreb den mest udbredte type trussel. Angrebstypen tegner sig for i alt 63 procent af de registrerede tilfælde.

Derefter kommer 26 procent såkaldte ’Command and Conquer’ angreb, cyberkriminelle forsøger at tvinge sig til kontrollen til en maskine.

Slutteligt udgør phishing-angreb i alt 11 procent af cyber-angrebene i den foregangne uge.

Set over den seneste måned har knap 100 millioner angreb fundet sted. Lørdag 18. april blev dog den dag, i den seneste måned, hvor færrest angreb blev registreret.

Læs også: Disse selskaber bliver udnyttet mest til phishing under corona-krisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere