Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Over 22 millioner hacker-angreb på en uge: Så omfattende er trusselsniveauet

Sidste uge oplevede virksomheder kloden mere end tre millioner daglige cyber-angreb.

Hver dag i forrige blev klodens virksomheder udsat for 3,26 millioner cyberangreb, svarende til godt 22,85 millioner angreb i perioden mellem 13. og 19. april.

Det oplyser it-sikkerhedsselskabet Atlas VPN, i en undersøgelse udarbejdet fra cybersikkerhedsgiganten Akamais tal.

Blandt disse er malware-angreb den mest udbredte type trussel. Angrebstypen tegner sig for i alt 63 procent af de registrerede tilfælde.

Derefter kommer 26 procent såkaldte ’Command and Conquer’ angreb, cyberkriminelle forsøger at tvinge sig til kontrollen til en maskine.

Slutteligt udgør phishing-angreb i alt 11 procent af cyber-angrebene i den foregangne uge.

Set over den seneste måned har knap 100 millioner angreb fundet sted. Lørdag 18. april blev dog den dag, i den seneste måned, hvor færrest angreb blev registreret.

Læs også: Disse selskaber bliver udnyttet mest til phishing under corona-krisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere