Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Tryg vil forære cybersikkerheds-forsikringer til alle små virksomheder

Tryg forærer for første gang nogensinde forsikringer væk. Selskabet vil give alle små og mellemstore virksomheder en gratis forsikring mod cyberkriminalitet.

Forsikringsselskabet Tryg vil for første gang nogensinde i selskabets historie begynde at forære forsikringer væk i form af cybersikkerheds-forsikringer til små og mellemstore virksomheder, skriver Børsen.

Selskabet vil forære en cybersikkerheds-forsikring i tre måneder til virksomheder med op til 20 medarbejdere.

Det skyldes, at trykket fra cybertruslerne er steget markant i takt med, at coronakrisen har taget fart.

“De store selskaber har allerede et stort setup, når det gælder it-sikkerhed. Men vi ser, at mange af de små og mellemstore virksomheder er særligt sårbare, fordi de ikke har professionelle it-systemer. De er desuden også mere trængte på økonomien på grund af corona, og derfor er behovet for en hjælpende hånd størst hos dem,” siger direktør i Trygs erhvervsforretning, Hans Arnum, til avisen.

Med tilbuddet indtræder Tryg i den efterhånden lange række af virksomheder, der forærer it-produkter gratis væk på grund af corona-krisen.

Du kan se mange flere af dem i denne liste: Nu samler it-branchen sig i kampen mod Covid-19: Se masser af gratis løsninger her

Læs også:

Over 22 millioner hacker-angreb på en uge: Så omfattende er trusselsniveauet

Disse selskaber bliver udnyttet mest til phishing under corona-krisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere