Artikel top billede

Waoo runder for første gang 400.000 kunder - har fået vendt million-underskud til overskud

Fiberselskabet Waoo runder 400.000 kunder og tjener for første gang penge. Overskuddet lander på 11,6 millioner kroner - 70 millioner kroner mere end året før.

Den danske fiberleverandør Waao er i højt humør, for selskabet har i 2019 fået vendt millionunderskud til millionoverskud.

Selskabet har i 2019 landet et overskud på 11,6 millioner kroner, hvilket er en forbedring på omkring 70 millioner kroner i forhold til 2018, hvor Waoo kom ud med et underskud på 57 millioner kroner.

Samtidig har Waao i første kvartal rundet 400.000 kunder, meddeler selskabet.

Selskabet meddeler, at det i 2019 havde en bruttotilgagn på 96.000 bredbåndskunder, mens 56.000 bredbåndskunder samtidig forlod selskabet.

“Nettoresultatet var en vækst på cirka 43.000 kunder til i alt cirka 386.500 ved udgangen af året,” lyder det.

På fjernsynsmarkedet fik Waoo i 2019 en bruttotilgang på 44.000 nye kunder i 2019. Samtidig forlod 32.000 tv-kunder dog selskabet, der altså dermed fik en netto-tilgang på 12.000 tv-kunder i årets løb.

“”Det er et særdeles godt resultat på et svært og meget konkurrencepræget marked. Det understreger endnu en gang, at kunderne foretrækker stærke og stabile bredbåndsforbindelser på fiber, og at Waoo 10 år efter lanceringen i 2010 har udviklet sig til danskernes foretrukne leverandør,” lyder det fra direktør Jørgen Stensgaard.

Læs også:

Waoo bliver landsdækkende: Udvider markant efter stor fusion

Waoo har masser af vækst - men dundrende underskud og en usikker fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere