Artikel top billede

Waoo runder for første gang 400.000 kunder - har fået vendt million-underskud til overskud

Fiberselskabet Waoo runder 400.000 kunder og tjener for første gang penge. Overskuddet lander på 11,6 millioner kroner - 70 millioner kroner mere end året før.

Den danske fiberleverandør Waao er i højt humør, for selskabet har i 2019 fået vendt millionunderskud til millionoverskud.

Selskabet har i 2019 landet et overskud på 11,6 millioner kroner, hvilket er en forbedring på omkring 70 millioner kroner i forhold til 2018, hvor Waoo kom ud med et underskud på 57 millioner kroner.

Samtidig har Waao i første kvartal rundet 400.000 kunder, meddeler selskabet.

Selskabet meddeler, at det i 2019 havde en bruttotilgagn på 96.000 bredbåndskunder, mens 56.000 bredbåndskunder samtidig forlod selskabet.

“Nettoresultatet var en vækst på cirka 43.000 kunder til i alt cirka 386.500 ved udgangen af året,” lyder det.

På fjernsynsmarkedet fik Waoo i 2019 en bruttotilgang på 44.000 nye kunder i 2019. Samtidig forlod 32.000 tv-kunder dog selskabet, der altså dermed fik en netto-tilgang på 12.000 tv-kunder i årets løb.

“”Det er et særdeles godt resultat på et svært og meget konkurrencepræget marked. Det understreger endnu en gang, at kunderne foretrækker stærke og stabile bredbåndsforbindelser på fiber, og at Waoo 10 år efter lanceringen i 2010 har udviklet sig til danskernes foretrukne leverandør,” lyder det fra direktør Jørgen Stensgaard.

Læs også:

Waoo bliver landsdækkende: Udvider markant efter stor fusion

Waoo har masser af vækst - men dundrende underskud og en usikker fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere