Artikel top billede

Morten Strunge henter 112 millioner kroner til kæmpesats på Podimo

It-iværksætteren Morten Strunge henter 112 millioner kroner til ekspansion af sin blot otte måneder gamle podcast-platform Podimo.

Efter blot otte måneder i luften henter it-iværksætteren Morten Strunge nu yderligere 112 millioner ind til yderligere ekspansion af podcast-platformen Podimo, skriver Børsen.

Pengene kommer fra venturefondene danske Heartcore Capital og tyske E.ventures, der tidligere har investeret 37 millioner kroner i Podimo, samt den engelsk-israelske venturefond 83north.

“Vi er oppe mod globale spillere som Spotify og Apple. Hvis vi vil gøre en forskel inden for det her felt, så skal vi sparke megahårdt til den. Ellers er vi færdige på forhånd,” siger Morten Strunge til avisen

Podimo blev etableret i april i fjor og er stadig så nyt et selskab, at det endnu ikke har nået at udsende sit første regnskab. Det erklærede mål er at blive Europas 'Netflix for podcast.'

Det er planen, at pengene skal investeres i udvikling og ekspansion.

Han har tidligere med stor succes stået bag etableringen af mobilselskabet Onfone og den digitale bog-streaming-tjeneste Mofibo, som han i 2016 solgte til svenske Storytel for et trecifret millionbeløb.

Han har også været med til at sælge mobilselskabet Plenti til TDC via sit holdingselskab Investru.

Det kan du læse mere om her: Morten Strunge-selskab mere end fordobler indtjeningen: Bundlinie steget med 135 procent

Læs også:

Morten Strunge sætter tal på succes for ny streaming-platform: "Jeg bliver slemt skuffet hvis ikke vi får 250.000 abonnenter

Morten Strunge-selskab mere end fordobler indtjeningen: Bundlinie steget med 135 procent

Mofibo-stifter efter million-salg: "Jeg er for ung til at trække mig tilbage og blive champagne-drukkenbolt"

Onfone-stifter scorer kassen igen: Sælger Mofibo til svensk konkurrent for trecifret million-beløb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere