Artikel top billede

Morten Strunge henter 112 millioner kroner til kæmpesats på Podimo

It-iværksætteren Morten Strunge henter 112 millioner kroner til ekspansion af sin blot otte måneder gamle podcast-platform Podimo.

Efter blot otte måneder i luften henter it-iværksætteren Morten Strunge nu yderligere 112 millioner ind til yderligere ekspansion af podcast-platformen Podimo, skriver Børsen.

Pengene kommer fra venturefondene danske Heartcore Capital og tyske E.ventures, der tidligere har investeret 37 millioner kroner i Podimo, samt den engelsk-israelske venturefond 83north.

“Vi er oppe mod globale spillere som Spotify og Apple. Hvis vi vil gøre en forskel inden for det her felt, så skal vi sparke megahårdt til den. Ellers er vi færdige på forhånd,” siger Morten Strunge til avisen

Podimo blev etableret i april i fjor og er stadig så nyt et selskab, at det endnu ikke har nået at udsende sit første regnskab. Det erklærede mål er at blive Europas 'Netflix for podcast.'

Det er planen, at pengene skal investeres i udvikling og ekspansion.

Han har tidligere med stor succes stået bag etableringen af mobilselskabet Onfone og den digitale bog-streaming-tjeneste Mofibo, som han i 2016 solgte til svenske Storytel for et trecifret millionbeløb.

Han har også været med til at sælge mobilselskabet Plenti til TDC via sit holdingselskab Investru.

Det kan du læse mere om her: Morten Strunge-selskab mere end fordobler indtjeningen: Bundlinie steget med 135 procent

Læs også:

Morten Strunge sætter tal på succes for ny streaming-platform: "Jeg bliver slemt skuffet hvis ikke vi får 250.000 abonnenter

Morten Strunge-selskab mere end fordobler indtjeningen: Bundlinie steget med 135 procent

Mofibo-stifter efter million-salg: "Jeg er for ung til at trække mig tilbage og blive champagne-drukkenbolt"

Onfone-stifter scorer kassen igen: Sælger Mofibo til svensk konkurrent for trecifret million-beløb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere