Morten Strunge henter 112 millioner kroner til kæmpesats på Podimo

It-iværksætteren Morten Strunge henter 112 millioner kroner til ekspansion af sin blot otte måneder gamle podcast-platform Podimo.

Efter blot otte måneder i luften henter it-iværksætteren Morten Strunge nu yderligere 112 millioner ind til yderligere ekspansion af podcast-platformen Podimo, skriver Børsen.

Pengene kommer fra venturefondene danske Heartcore Capital og tyske E.ventures, der tidligere har investeret 37 millioner kroner i Podimo, samt den engelsk-israelske venturefond 83north.

“Vi er oppe mod globale spillere som Spotify og Apple. Hvis vi vil gøre en forskel inden for det her felt, så skal vi sparke megahårdt til den. Ellers er vi færdige på forhånd,” siger Morten Strunge til avisen

Podimo blev etableret i april i fjor og er stadig så nyt et selskab, at det endnu ikke har nået at udsende sit første regnskab. Det erklærede mål er at blive Europas 'Netflix for podcast.'

Det er planen, at pengene skal investeres i udvikling og ekspansion.

Han har tidligere med stor succes stået bag etableringen af mobilselskabet Onfone og den digitale bog-streaming-tjeneste Mofibo, som han i 2016 solgte til svenske Storytel for et trecifret millionbeløb.

Han har også været med til at sælge mobilselskabet Plenti til TDC via sit holdingselskab Investru.

Det kan du læse mere om her: Morten Strunge-selskab mere end fordobler indtjeningen: Bundlinie steget med 135 procent

Læs også:

Morten Strunge sætter tal på succes for ny streaming-platform: "Jeg bliver slemt skuffet hvis ikke vi får 250.000 abonnenter

Morten Strunge-selskab mere end fordobler indtjeningen: Bundlinie steget med 135 procent

Mofibo-stifter efter million-salg: "Jeg er for ung til at trække mig tilbage og blive champagne-drukkenbolt"

Onfone-stifter scorer kassen igen: Sælger Mofibo til svensk konkurrent for trecifret million-beløbBrancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Find den rette model til din organisation: Ny guide til outsourcing er fyldt med tips & tricks
Mængden af outsourcede it-opgaver er steget støt over de sidste 10 år. Det giver mening, for samtidig er kompleksitet og forretningens forventninger til hastighed også steget. Men outsourcing er også et strategisk valg. For skal du hyre direkte, gennem en leverandør eller skabe dit eget sourcingselskab? Og hvad er fordele - og ulemper ved hver model? Det får du en række konkrete bud på hvor 5 relationship modeller og 3 prismodeller gennemgås og evalueres.