Artikel top billede

Morten Strunge sætter tal på succes for ny streaming-platform: "Jeg bliver slemt skuffet hvis ikke vi får 250.000 abonnenter

Den danske it-iværksætter Morten Strunge lægger nu hovedet på blokken og sætter et mål for sin nye streaming-satsning Podimo.

Det bliver en slem skuffelse hvis Danmarks nye streaming-tjeneste for podcasts Podimo får mindre end en kvart million abbonenter.

Det fortæller en af stifterne, den kendte it-iværksætter Morten Strunge, til Politiken.

250.000 abbonnenter er altså ambitionen, hvis Podimo skal blive en succes for Mofibo-stifteren. Og vejen derhen er tilsyneladende simpel for Morten Strunge.

"Det gør man ved at skabe en masse indhold, som folk ikke kan leve uden. Og ved at skabe en platform, der er så god, at folk ikke kan leve uden den," siger han til avisen.

Læs også: Netflix taber kunder i USA for første gang i otte år: Planlægger nyt billigt abonnement

De fremtidige abonnenter kommer til at betale 39 kroner om måneden for et abonnement. Det betyder dermed, at hvis alle 250.000 bliver betalende abboneneter, kan Strunge se frem til en indtjening på knap 10 millioner kroner.

Til Politiken fortæller den danske iværksætter, at Podimo "for alt i verden" ikke må blive endnu et lille nichemedie med 20.000 abonnenter.

Ingen danske medier har i dag 250.000 abbonnenter og til sammenligning har 39 procent af de danske forbrugere et Netflix abonnement ifølge Gallup. Hvis tallene fra Gallup holder vand, svarer det til omkring 2,2 millioner abonnenter i Danmark.

Læs også: Onfone-stifter scorer kassen igen: Sælger Mofibo til svensk konkurrent for trecifret million-beløb

Podimo har allerede fået 37 millioner kroner fra den danske venturefond Heartcore Capital.

Morten Strunge står bag selskaber som Onfone, Plenti og den digitale streamingtjeneste for bøger Mofibo.

Sidstnævnte solgt han i 2016 for et trecifret millionbeløb til den svenske konkurrent Storytel. På det tidspunkt havde tjenesten 40.000 brugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere