Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Her er 10 spændende jobopslag, hvis du er på jagt efter en QA-stilling

Vi har fundet 10 spændende jopopslag til dig, der jagter et nyt job inden for test og kvalitetssikring.

I denne uge har vi fokus på test og kvalitetssikring. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som DMI, Energinet og Capgemini.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Danmarks Meteorologiske Institut søger systemudvikler til behandling af satellitdata, København Ø

Stortrives du med at gøre systemer mere robuste, driftsstabile og konsistente, og har du rigtig god indsigt i praktisk og stabil softwareudvikling?

Besidder du samtidig en naturlig lyst og nysgerrighed til at holde dig opdateret med de nyeste teknologier og tilegne dig praktisk viden om dem? Så er du måske vores nye kollega.

DMI søger en systemudvikler til it-data-gruppen. Vi søger dig som har en solid it-profil med en relevant it-uddannelse- eller baggrund.

Du bliver en del af teamet i it data hvor vi bl.a. arbejder med indsamling, processering og lagring af satellitdata.

Vi er præget af masser af gå-på-mod og vi udvikler hele tiden nye løsninger, samtidig med at vi er omgivet af videnskab og forskning. Bliver du først ”fanget” af DMI-kulturen, er du sikker på en lang og spændende rejse sammen med os!

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger erfarne test managers, Frederiksberg

Erfarne test anagers, der brænder for kvalitetssikring og for at skabe et solidt testfundament i udviklingen af moderne it-løsninger til hele toldområdet

Har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse agile it-transformationsprogrammer i staten og opleve den politiske verden på tæt hold?

Vil du arbejde agilt med de nyeste teknologier, tæt på EU og de allerstørste leverandører i markedet?

I toldprogrammet søger vi lige nu stærke testmanagers til at indgå i vores dynamiske og ambitiøse tværfaglige team, der arbejder på at udvikle og implementere en række nye, moderne it-løsninger til det danske toldvæsen.

Du bliver ansat i kontoret Udvikling og Test EUTK, men i det daglige er du primært tilknyttet projekter, hvor dit fokus er testmanagement i ”dit” projekt og koordinering med hele programmet.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger arkitekt – FixedTransmission Network (FTN), København

Har du arbejdet med fibertekniske løsninger og bekendt med teori som praksis, så er du muligvis vores næste Arkitekt, som skal medvirke til udrulning af Banedanmarks fibernet til blandt andet Signalprogrammet.

Som Arkitekt for FTN får du ansvaret for at designe og få godkendelse af de tekniske løsninger i projekterne i tæt samarbejde med den Tekniske systemansvarlige i driftsorganisationen og projektledere.

Ideelt set har du en relevant uddannelse inden for telekommunikation, men det vigtigste er, at du har indgående erfaring med store netværksinstallationer på arkitektniveau.

Du har gerne erfaring både inden for fiberoptik samt CWDM-implementering.

Samtidig har du solid erfaring med fiberoptiske specifikationer, testopsætning, fejlsøgning og udrulning af større fiberanlæg. Har du erhvervserfaring fra et større teleselskab, er det et plus, gerne med Rollout-erfaring.

Læs hele annoncen her.

VP Securities søger tester af fremtidens it-løsninger, København S

Vidste du også, at du lige nu kan få et spændende job som tester, hvor du vil blive involveret i forretningskritiske projekter, og hjælpe os med at sikre en høj kvalitet når det kommer til test i vores omfattende systemportefølje?

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, der er med i alle faser inden for systemudvikling - fra idé til implementering og idriftsættelse af nye løsninger.

Vi er midt i en spændende og travl periode, hvor stigende krav på både lokalt og globalt plan betyder, at du bogstavelig talt er med til at teste fremtidens it-løsninger.

Vi er eksperter i at udvikle i EGL og Java, hvilket betyder, at du kommer til at begå dig på både Windows, web og mainframe-platformene. Derfor er det en forudsætning, at du er indstillet på og synes, at det er sjovt at komme på dybt vand og lære en masse – og så er du ikke bange for at stille spørgsmål og udfordre os.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger dedikeret og resultatorienteret test manager, København

Test og kvalitetssikring er en afgørende del af de it-løsninger, vi udvikler sammen med vores kunder og gennem test sikrer vi høj kvalitet, så brugerne får de mest værdiskabende løsninger, der sikrer, at de identificerede gevinster bliver realiseret.

Vi leverer test og kvalitetssikring i tilknytning til store og små projekter hos såvel offentlige som private kunder – fra AULA (det nye skoleintra, der har berøring med to millioner brugere) og Skatteministeriets nye Inddrivelsesløsning til sagsbehandlings- og CRM-projekter i private virksomheder og organisationer.

Vi søger en test manager, der kan drive et team af dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst skabe en god dialog og relation til vores mange kunder.

Kan du fra første dag tage ansvar for test- og teamledelse, så har vi et udfordrende job til dig i en virksomhed, hvor udviklingsmulighederne er talrige.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger medarbejder til kvalitetssikring og test af native apps, Frederiksberg

Vil du gøre en forskel og brænder du for built-in quality, hvor test foregår i tæt tværfagligt samarbejde med udviklere, designere og forretningsejere? Har du erfaring med test af nativeapps på iOS- og Android-platformen og en solid teknisk indsigt?

Vi leder efter en hands-on tester eller test manager, der kan løfte teamet og gå forrest når kvaliteten af vores løsninger skal sikres og dokumenteres.

I kontoret Udvikling og Apps fungerer vi som kompetencecenter for udvikling af mobilapplikationer på tværs af hele Skatteforvaltningen.

Derfor har vi et naturligt fokus på de forretningsmæssige udfordringer og behov, som bedst løses med app-teknologi.

Vi leder efter en, der med sine testfaglige kompetencer, et hands-on approach og et godt teknisk fundament kan spille en central rolle i kontorets kvalitetssikring.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger QA-/test coach til dataHub-tog (SAFe), Fredericia

Brænder du for kvalitetssikring og vil du med på en af Energinets mest spændende agile it-udviklingsopgaver i de kommende år?

Energinet DataHub står i disse dage på springet til at skulle udvikle en ny DataHub 3.0 baseret på cloudteknologi.

Hvis du trives i et agilt miljø, hvor høj faglighed og samarbejde er nøgleord, er du måske den, vi leder efter. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Som QA-/test-coach kommer du til at arbejde tæt sammen med de agile teams i vores dataHub-tog, der skal udvikle vores nye dataHub, og du er med til at præge retningslinjerne for, hvordan vi udvikler software, så vi skaber mest mulig værdi for vores slutbrugere og for samfundet.

Din fornemste opgave er at sparre med vores agile teams i forhold til kvalitetssikring igennem hele den agile udviklingsproces, herunder understøtte udviklingen af testfaglighed i vores tværfunktionelle teams.

Læs hele annoncen her.

Capgemini is looking for 11 senior test managers and test coordinators, København

Are you ready to step into a key role on a series of ongoing large-scale projects?

By Joining us you become part of a company where we value a healthy work-life balance and where great colleagues are ready to welcome you to the team. At the same time, youstep into a global network of skilled Test Managers and testers where your work will have a real impact.

Capgemini is looking for 11 senior Test Managers and Test Coordinators within specifictechnology areas and with experience in digital transformation, preferably from multi-national/global organizations. You will work in a strong team of highly skilled colleaguessupporting a global client in their journey from legacy products and systems to digital products.

The challenges center around multi-cloud delivery, data driven development with autonomous product teams, where most of the current system landscape is bespoke systems running in in-house data centers.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger erfaren udvikler med stor interesse for test og testautomatisering, Frederiksberg

I Udvikling og Innovation arbejder vi med at udvikle it-løsninger til fremtidens skattevæsen.

Vi søger en teknisk tester, der kan stå i spidsen for det agile teams testindsats. Vi automatiserer så meget som muligt, og vores opgaver er først færdige, når alle test er grønne.

Vi sætter kvalitet i højsædet, og vi har brug for en ny erfaren kollega til at hjælpe os med at tage ansvar for kvaliteten.

Du bliver en del af et eksisterende testsetup i et talentfuldt udviklingsteam, med basis i Scrum, hvor udviklere, testere og designere arbejder tæt sammen.

Projekterne drives gennem en teambaseret indsats, og det er vigtigt for os, at du er engageret, initiativrig og god til at samarbejde. Teamet er ved at færdiggøre deres nuværende projekt og skal snart begynde på et nyt projekt.

Derfor har vi brug for en ny kollega til at starte vores testindsats på den bedste måde.

Du får mulighed for at præge udviklingen og test i et nyt setup, mens du kan hente erfaring fra det eksisterende projekt og i vores organisation.

Læs hele annoncen her.

Vitec Aloc søger DevOps specialist til et af Danmarks førende IT-udviklingshuse til den finansielle sektor, Odense

Som DevOps specialist bliver du den drivende kraft i den fortsatte udvikling af vores DevOps platform. Organisatorisk vil du være knyttet til vores it-udviklingsafdeling, der tæller cirka 20 engagerede kolleger.

Vi arbejder på Microsoft DevOps Server, der er tæt integreret med vores øvrige systemer til build, test, release og monitorering af en række parametre.

Generelt er vi orienteret mod de værktøjer Microsoft tilbyder, men da vi er et udviklingshus med mange års udvikling bag os, kommer du til at møde flere andre teknologier, der fortsat skal understøttes.

Vi arbejder målrettet mod at automatisere stadig flere processer, og du bliver den primære ansvarlige for udvikling af DevOps systemet i samarbejde med vores test manager og udviklingsteams.

Du får derfor en central rolle, hvor du sammen med vores udviklingsteams, løbende skal udvikle og effektivisere vores processer til udvikling, test og leverance.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu