BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

Venzo fejrer prisen som årets danske Microsoft-partner, som selskabet vandt i januar 2020. Pr-foto.

Venzo vinder prisen som årets danske Microsoft-partner på den virtuelle Inspire-konference: "Nogle af vores hardcore medarbejdere stod og viftede med flag derhjemme"

Det danske it-konsulenthus Venzo kåres af Microsoft som årets danske partner-selskab på Microsoft Inspire, der i år afholdes virtuelt.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvilken pris Venzo har vundet på Microsoft Inspire
  • Hvordan konferencen er blevet afholdt i år
  • Venzo-direktørens vurdering af det virtuelle arragement
  • Hvordan selskabet har fejret prisen
694
3:30 min
Venzo modtager international anerkendelse fra Microsoft, hvor konsulenthuset vinder prisen som det bedste partner-selskab fra Danmark.

De internationale partner-awards blev uddelt i forbindelse med Microsofts kæmpekonference Inspire, der i år for første gang blev afholdt virtuelt.

Venzo har tidligere modtaget en række priser fra Microsoft Danmark.

Men det er første gang i selskabets historie, at Venzo har modtaget en international pris fra Microsoft, fortæller Søren Luplau-Pagh, administrerende direktør i Venzo, til Computerworld.

"Det er noget, som vi er glade for og meget stolte over," siger han og tilføjer:

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.