(Foto: Dan Jensen)

AWS dropper sin kendte fysiske kæmpe-konference: Bliver nu virtuel og gratis for alle

AWS har afblæst den fysiske afholdelse af selskabets årlige cloud-konference, re:Invent. Konferencen, der sidste år tiltrak 65.000 deltagere, vil i stedet blive afholdt virtuelt og være gratis for alle.

Endnu en af tech-industriens mest populære konferencer er blevet henvist til det virtuelle univers.

AWS har netop aflyst den fysiske udgave af re:Invent-konferencen, der har været afholdt i Las Vegas hvert år siden 2012.

Det skriver CNBC.

Re:Invent er en af tech-branchens allerstørste konferencer, hvor der sidste år var 65.000 deltagere.

Konferencen giver normalvis kunder mulighed for at netværke og omgås med tredjeparts-leverandører og Amazon-ansatte.

Læs også: AWS’ topchef: Vi står i det mest titaniske teknologi-skifte i vores livstid - men transformationen skal tvinges igennem

Den virtuelle udgave af konferencen i år vil for første gang være gratis at deltage i.

Derudover vil den strække sig over længere tid end normalt, fremgår det af re:Invents hjemmeside.

I år løber re:Invent fra 30. november til 18. december 2020. Oprindeligt skulle den fysiske konference strække sig fra 30. november til 3. december.

En lang række tech-giganter, såsom Facebook, Google, SAP og Apple, har i år valgt at droppe de fysiske konferencer på grund af corona-pandemien til fordel for virtuelle udgaver.

Læs også: Microsoft dropper fysiske udgaver af de klassiske kæmpe-konferencer som Inspire, Build og Ignite

Bagom re:Invent 2019
Computerworld deltog i AWS' store cloud-konference i Las Vegas sidste år.

Herunder kan du læse nyhederne, reportagerne og opsamlingen af re:Invent 2019.

Forstå verdens mægtigste cloud-selskab: Her er fire vigtige pointer om AWS efter kæmpe-konferencen AWS re:Invent i Las Vegas

AWS har samlet 60.000 mennesker i Las Vegas: Her er hovedtemaerne på den (måske) største it-konference i verden

AWS’ topchef: Vi står i det mest titaniske teknologi-skifte i vores livstid - men transformationen skal tvinges igennem


AWS investerer heftigt i Danmark: "Vi er superfleksible og super-hurtige. Vi er der, når kunderne har behovet"

Topdanmark satser stort på clouden - dataprojekt vil kunne forandre selskabet helt: "Vi er ved at lave et system-generationsskifte"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Forebyg kritiske angreb med moderne autentifikation
Det er nemmest at forebygge kritiske cyberangreb, når medarbejderne kun tilgår data og systemer i sikkerhed bag firewall og øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Virkeligheden er imidlertid, at medarbejderne – særligt siden foråret 2020 – i dramatisk stigende omfang arbejder hjemmefra, på alle tider af døgnet og fra enheder ejet af både dem selv og af virksomheden. Det sætter din sikkerhedsinfrastruktur under pres, og en af de mest effektive modforholdsregler er en moderne autentifikationsløsning, så kun rette vedkommende får adgang til forretningskritiske systemer og data. Det kan du læse mere om i denne hvidbog, som også går i dybden med, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder en sådan løsning kan indgå som et effektivt element i din samlede cybersikkerhedsindsats.