Artikel top billede

(Foto: SE koncernen / Nikolai Tuborg)

Norlys opsiger samarbejde med Waao: Forlader Waoo i 2021

Norlys opsiger sit samarbejde med internet- og tv-leverandøren Waoo, meddeler selskabet.

Den fremadstormende fiber- og energikoncern Norlys vil ikke længere være medlem af den landsdækkende internet- og tv-leverandør Waoo.

Selskabet meddeler, at det forlader Waoo-samarbejdet i 2021.

Exitten er en direkte konsekvens af Norlys ambitioner om at blive et af de helt store selskaber på it-markedet herhjemme.

Norlys ejer i dag både Stofa og Boxer, og disse to selskaber vil Norlys nu satse på fremfor at samarbejde med Eniig Fiber under Waoo, der for et års tid siden blev landsdækkende med fusionen af fiberselskaberne Eniig og SE.

Det kan du læse mere om her: Kæmpe fiberfusion på vej: Konkurrencerrådet giver grønt lys til fusion mellem SE og Eniig - men de skal makke ret.

Direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen, meddeler, at Norlys med Stofa og Boxer har mulighed for at levere eget tv-produkt på selskabets egen infrastruktur.

“Derfor er det rigtige for Norlys at fokusere på vores egne stærke brands og bruge ressourcerne på at udvikle egen forretning til fordel for kunderne,” siger han.

Norlys peger desuden på, at selskabet vurderer, at det på det stærkt konkurrence-prægede tv-marked står stærkere uden for Waoo, når det gælde om at levere det, som selskabet kalder for ‘de rigtige produkter og de bedste priser.’

“Ved at træde ud af Waoo kan Norlys nu fokusere på at skabe de bedste kundeoplevelser gennem sine egne telebrands Stofa og Boxer. Desuden giver udtrædelsen mulighed for, at Norlys kan købe sit tv-indhold samlet i koncernen og dermed opnå stordriftsfordele og skala i et telemarked under stor forandring,” hedder det.

Du kan læse hele beskeden fra Norlys her.

Læs også:

Norlys klar til milliard-investeringer: Vil have fingre i TDC Mobil, Telia, Telenor eller 3

Norlys åbner hele sit fibernet for konkurrenterne

Norlys klar til at erobre mobilmarkedet: Får grønt lys til muligt milliardopkøb af mobiloperatør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere