Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: SE koncernen / Nikolai Tuborg)

Norlys opsiger samarbejde med Waao: Forlader Waoo i 2021

Norlys opsiger sit samarbejde med internet- og tv-leverandøren Waoo, meddeler selskabet.

Den fremadstormende fiber- og energikoncern Norlys vil ikke længere være medlem af den landsdækkende internet- og tv-leverandør Waoo.

Selskabet meddeler, at det forlader Waoo-samarbejdet i 2021.

Exitten er en direkte konsekvens af Norlys ambitioner om at blive et af de helt store selskaber på it-markedet herhjemme.

Norlys ejer i dag både Stofa og Boxer, og disse to selskaber vil Norlys nu satse på fremfor at samarbejde med Eniig Fiber under Waoo, der for et års tid siden blev landsdækkende med fusionen af fiberselskaberne Eniig og SE.

Det kan du læse mere om her: Kæmpe fiberfusion på vej: Konkurrencerrådet giver grønt lys til fusion mellem SE og Eniig - men de skal makke ret.

Direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen, meddeler, at Norlys med Stofa og Boxer har mulighed for at levere eget tv-produkt på selskabets egen infrastruktur.

“Derfor er det rigtige for Norlys at fokusere på vores egne stærke brands og bruge ressourcerne på at udvikle egen forretning til fordel for kunderne,” siger han.

Norlys peger desuden på, at selskabet vurderer, at det på det stærkt konkurrence-prægede tv-marked står stærkere uden for Waoo, når det gælde om at levere det, som selskabet kalder for ‘de rigtige produkter og de bedste priser.’

“Ved at træde ud af Waoo kan Norlys nu fokusere på at skabe de bedste kundeoplevelser gennem sine egne telebrands Stofa og Boxer. Desuden giver udtrædelsen mulighed for, at Norlys kan købe sit tv-indhold samlet i koncernen og dermed opnå stordriftsfordele og skala i et telemarked under stor forandring,” hedder det.

Du kan læse hele beskeden fra Norlys her.

Læs også:

Norlys klar til milliard-investeringer: Vil have fingre i TDC Mobil, Telia, Telenor eller 3

Norlys åbner hele sit fibernet for konkurrenterne

Norlys klar til at erobre mobilmarkedet: Får grønt lys til muligt milliardopkøb af mobiloperatør




IT-JOB

HusCompagniet A/S

IT-driftsansvarlig

Businessmann A/S

DevOps Consultant

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

UI-designer med flair for apps
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere