Artikel top billede

Amazons svenske kæmpelager kommer til at ligge i lille by 120 km fra Stockholm

Amazons kommende svenske kæmpe-lager kommer til at ligge i den lille by Eskilstuna omkring 120 kilometer fra Stockholm.

Amazons kommende svenske kæmpelager kommer til at ligge i den svenske by Eskilstuna omkring 120 kilometer stik vest for Stockholm.

Det meddeler Amazon til SVT.

Amazon ejer en stor grund i Eskilstuna samt i byerne Västerås og Katrineholm på samlet størrelse på 300.000 kvadratmeter og til en samlet værdi på 60 millioner svenske kroner.

Svenska Dagbladet har tidligere skrevet, at Amazon planlægger at opføre otte bygninger på 25.000 kvadratmeter hver på grundene, men det har tidligere været meldt ud, at grundene – eller i hvert fald dele af dem – skal bruges til at opføre datacentre for AWS.

Det kommer ikke til at gælde den store grund i Eskilstuna, hvor Amazon altså nu vil opføre et stort såkaldt logistik-center, som er selskabets betegnelser for de varehuse, hvor varer købt på Amazons internet-platform pakkes og sendes.

Varehuset bliver på 15.000 kvadratmeter.

“Vi har valgt Eskilstuna, fordi det ligger ideelt centralt i Sverige, nær Stockholm,” meddeler Helgi Ingólfsson, der er svensk chef for logistikselskabet Kuehne Nagel, som Amazon har som partner på projektet.

Læs også:

Jobopslag afslører: Amazon har planer om dansk ekspansion

Amazon på vej til Norden: Her er syv gode råd til danske virksomheder, der vil sælge via Amazon

Amazon på udkig efter danske leverandører inden svensk åbning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere