Artikel top billede

Amazon på udkig efter danske leverandører inden svensk åbning

Amazon bejler til danske firmaer forud for selskabets kommende åbning i Sverige.

Amazon bejler nu ‘for alvor’ til danske virksomheder og er på udkig efter danske selskaber, der vil sælge deres varer på den kommende svenske platform, skriver Børsen.

Amazon har længe været ventet til de nordiske lande, og det kom fornylig frem, at selskabet nu er godt i gang med en kommende åbning i Sverige.

Computerworld kunne efterfølgende afsløre, at Amazon også har kig på Danmark.

Det kan du læse mere om her: Jobopslag afslører: Amazon har planer om dansk ekspansion

Amazon meddeler til Børsen, at ‘det bliver muligt for danske virksomheder at sælge på Amazon.se.’

Coolshop-stifter Jacob Riisgaard siger til avisen, at vores politikere er nødt til at forstå, at det er alvorligt, at Amazon nu åbner i Norden.

“Vi bliver nødt til at sikre, at de konkurrenter, vi får ind over grænsen, får lige vilkår med danske virksomheder, for sådan er det bare ikke i dag. Det er svært at vinde en kamp, hvis man allerede er bagud 10-0 fra start,” siger han.

Læs også:

Amazon kommer: Nu skal dansk e-handel altså tage sig sammen

Amazon gør klar til storstilet svensk lancering: På vej med 'komplet detail-tilbud' i Sverige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere