Samsung Galaxy S20 Ultra bliver blandt de første Samsungs-enheder, der får nyeste Android 11 ombord.

Masse-opdateringer på vej til Samsung-smartphones: Se om din mobil får et helt nyt styresystem

Samsung er ude med vigtigt nyt til 27 af sine smartphones og tablet-modeller.

Millionvis af Samsung-telefoner - og dermed også telefonejere - kan se frem til at få en vigtig opdatering i de kommende måneder.

Ejere af smartphones fra Samsungs Galaxy S-, A- og Note-serier samt tablets i de nyere Tab S kollektioner kan nemlig se frem til at få det nyeste version af Android styresystemet: Android 11.

Samsungs opdateringsprogram debuterer senere på året, hvor selskabets S20-kollektion kan se frem til at blive de første, der kan hente den spritnye Android 11.

De øvrige telefoner i Samsungs opdateringsline-up, kan forvente at blive opdateret kort tid efter, lyder det.

Disse Samsung-enheder får den nyeste software
Samsung kommende system-opdatering vil finde vej til mindst 27 eksisterende modeller.

Yderligere enheder kan også se frem til opdateringen, forsikrer Samsung Danmark.

Herunder kan du se et overblik hvilke enheder der kan se frem til opdateringen:

Galaxy S-serien: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10+, S10, S10e, S10 Lite.

Galaxy Note-serien: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 5G, Note10+, Note10, Note10 Lite, samt kommende enheder i Note-serien.

Foldbare Galaxy-enheder: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold og fremtidige enheder i Z-serien.

Galaxy A-serien: Galaxy A71, A51 5G, A51 og udvalgte enheder af kommende produkter inden for A-serien.

Galaxy Tab-tablets: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7, Tab S6, Tab S6 Lite og kommende enheder i Tab S-serien.

Læs også: Microsoft-program får snedig feature: Streamer Android-apps på din Windows 10-maskine

Flere opdateringer i sigte
Sammen med opdateringen bebuder den sydkoreanske teknologigigant, at de ovenstående modeller fremover vil være sikret mindst tre større opdateringer i løbet af produktets levetid.

Et træk, der forpligter Samsung til at sikre regelmæssige opdateringer af sine telefon og vil give brugerne nye funktioner samt sikkerhedsopdateringer over flere år.

”Vi ønsker, at vores Galaxy-brugere skal kunne tage del i den nyeste innovation og de bedste oplevelser og vi ved, at mange brugere i dag beholder deres produkter i længere tid. Derfor vil vi gerne tilbyde dem øget sikkerhed og nye spændende funktioner - og ikke mindst flere muligheder for fremtidige opdateringer, som også forlænger produktets levetid,” siger Samsungs landechef i Danmark, Claus Holm, i en meddelelse til Computerworld.

Læs også: Samsung gør comeback på det danske pc-marked: Lokker med disse tre lækre computere


mest debatterede artikler

Premium
Apple er på vej med en stribe nye iPhones: En folde-telefon kan være lige om hjørnet
Der kan være en stribe iPhones på trapperne, hvor Apple blandt andet formentlig vil forsøge at gøre andre producenter kunsten efter med en skærm, der kan foldes på midten.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.