Samsung Galaxy S20 Ultra bliver blandt de første Samsungs-enheder, der får nyeste Android 11 ombord.

Masse-opdateringer på vej til Samsung-smartphones: Se om din mobil får et helt nyt styresystem

Samsung er ude med vigtigt nyt til 27 af sine smartphones og tablet-modeller.

Millionvis af Samsung-telefoner - og dermed også telefonejere - kan se frem til at få en vigtig opdatering i de kommende måneder.

Ejere af smartphones fra Samsungs Galaxy S-, A- og Note-serier samt tablets i de nyere Tab S kollektioner kan nemlig se frem til at få det nyeste version af Android styresystemet: Android 11.

Samsungs opdateringsprogram debuterer senere på året, hvor selskabets S20-kollektion kan se frem til at blive de første, der kan hente den spritnye Android 11.

De øvrige telefoner i Samsungs opdateringsline-up, kan forvente at blive opdateret kort tid efter, lyder det.

Disse Samsung-enheder får den nyeste software
Samsung kommende system-opdatering vil finde vej til mindst 27 eksisterende modeller.

Yderligere enheder kan også se frem til opdateringen, forsikrer Samsung Danmark.

Herunder kan du se et overblik hvilke enheder der kan se frem til opdateringen:

Galaxy S-serien: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10+, S10, S10e, S10 Lite.

Galaxy Note-serien: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 5G, Note10+, Note10, Note10 Lite, samt kommende enheder i Note-serien.

Foldbare Galaxy-enheder: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold og fremtidige enheder i Z-serien.

Galaxy A-serien: Galaxy A71, A51 5G, A51 og udvalgte enheder af kommende produkter inden for A-serien.

Galaxy Tab-tablets: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7, Tab S6, Tab S6 Lite og kommende enheder i Tab S-serien.

Læs også: Microsoft-program får snedig feature: Streamer Android-apps på din Windows 10-maskine

Flere opdateringer i sigte
Sammen med opdateringen bebuder den sydkoreanske teknologigigant, at de ovenstående modeller fremover vil være sikret mindst tre større opdateringer i løbet af produktets levetid.

Et træk, der forpligter Samsung til at sikre regelmæssige opdateringer af sine telefon og vil give brugerne nye funktioner samt sikkerhedsopdateringer over flere år.

”Vi ønsker, at vores Galaxy-brugere skal kunne tage del i den nyeste innovation og de bedste oplevelser og vi ved, at mange brugere i dag beholder deres produkter i længere tid. Derfor vil vi gerne tilbyde dem øget sikkerhed og nye spændende funktioner - og ikke mindst flere muligheder for fremtidige opdateringer, som også forlænger produktets levetid,” siger Samsungs landechef i Danmark, Claus Holm, i en meddelelse til Computerworld.

Læs også: Samsung gør comeback på det danske pc-marked: Lokker med disse tre lækre computerePremium
Energinet udskyder kæmpe-outsourcing til KMD med flere måneder: ""Vi er blevet klogere, og derfor rykker vi datoen"
Interview: Den store transitionen i Energinets omfattende outsourcing-aftale med KMD er udskudt i tre måneder. "Vi er blevet klogere, og derfor rykker vi datoen," siger selskabets CIO, Morten Gade Christensen. Få indblik i forløbet her.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.