Artikel top billede

Dansk bank-app sætter jagten ind på erhvervskunder: "Der er jo ingen konkurrence på markedet"

Den danske fintech-app Lunar satser nu på erhvervsmedarbejdet med et tilbud til små danske virksomheder, og tilbyder lån og betalingsservices gennem Apple og Google Pay.

Lunar Business er navnet på en ny satsning for bank-app'en Lunar, der nu vil erobre markedet for mindre virksomheder og iværksættere.

For 1.980 kroner om året er der adgang til Lunars erhvervskonti, der giver adgang til en digital konto med et Visa-kort, adgang til en række regnskabsprogrammer samt lån og betalingsservices og lån gennem Apple Pay, Google Pay.

Det skriver Finans.

"Vi holder meget af vores privatkunder, men jeg tror faktisk, at vi har det største potentiale inden for erhverv. Mange små erhvervsdrivende oplever udfordringer i traditionelle banker af forskellige årsager. Så vi har en stor tro på satsningen, for der er jo ingen konkurrence på markedet," siger Peter Smith, bankdirektør i Lunar til mediet.

Læs også: Lunar Way får banklicens og henter kapitalindsprøjtning på 195 millioner: "Det svarer til at starte i fjerde division og så arbejde sig op til finalen i Champions League"

Indtil videre har 2.500 kunder meddelt, at de er interesseret i den nye erhvervsmodel.

Lunar har indtil nu alene henvendt sig til yngre privatkunder, og fik sidste år en banklicens, som den første fintech-virksomhed.

Den danske bank-app blev stiftet i 2015, men har allerede mere end 100 medarbejdere og hentede sidste år en investering 195 millioner kroner.

Læs også: Saxo Banks tidligere betalingsplatform opnår banklicens
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere