Artikel top billede

Dansk bank-app sætter jagten ind på erhvervskunder: "Der er jo ingen konkurrence på markedet"

Den danske fintech-app Lunar satser nu på erhvervsmedarbejdet med et tilbud til små danske virksomheder, og tilbyder lån og betalingsservices gennem Apple og Google Pay.

Lunar Business er navnet på en ny satsning for bank-app'en Lunar, der nu vil erobre markedet for mindre virksomheder og iværksættere.

For 1.980 kroner om året er der adgang til Lunars erhvervskonti, der giver adgang til en digital konto med et Visa-kort, adgang til en række regnskabsprogrammer samt lån og betalingsservices og lån gennem Apple Pay, Google Pay.

Det skriver Finans.

"Vi holder meget af vores privatkunder, men jeg tror faktisk, at vi har det største potentiale inden for erhverv. Mange små erhvervsdrivende oplever udfordringer i traditionelle banker af forskellige årsager. Så vi har en stor tro på satsningen, for der er jo ingen konkurrence på markedet," siger Peter Smith, bankdirektør i Lunar til mediet.

Læs også: Lunar Way får banklicens og henter kapitalindsprøjtning på 195 millioner: "Det svarer til at starte i fjerde division og så arbejde sig op til finalen i Champions League"

Indtil videre har 2.500 kunder meddelt, at de er interesseret i den nye erhvervsmodel.

Lunar har indtil nu alene henvendt sig til yngre privatkunder, og fik sidste år en banklicens, som den første fintech-virksomhed.

Den danske bank-app blev stiftet i 2015, men har allerede mere end 100 medarbejdere og hentede sidste år en investering 195 millioner kroner.

Læs også: Saxo Banks tidligere betalingsplatform opnår banklicens
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Cyber Security Consultant

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Senior Software Architect

Det Danske Filminstitut

Dygtig softwareudvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere