Artikel top billede

TDC-konkurrenten Fibia åbner sit fibernet for TDC Nuuday

Fiberselskabet Fibia åbner sit fibernet for TDC Nuuday.

Fiberselskabet Fibia - der ejes af energiselskaberne NRGi og Seas-NVE - åbner sit fibernet for TDC-selskabet Nuuday i det, som Fibia-direktør Casper Holst-Christensen til ITWatch kalder for en ‘kæmpe milepæl.’

Fibia har længe konkurreret med TDC om fiberkunderne. Den nye aftale betyder, at flere hundredetusinder husstande nu får mulighed for at vælge internet fra enten Nuuday eller fra Fibias eget brand, Waoo.

Hidtil har det alene været muligt for dem at købe internet gennem Waoo.

Nuuday får adgang til Fibias fiber fra nytår. Det er planen, at TDC’s Hiper i første omgang skal rulles ud. Senere følger Yousee og TDC Erhverv.

“Med denne aftale udvider vi vores spilleplade betydeligt. Vi kan både vinde nye kunder og sikre at eksisterende kunder, der ønsker bredbånd via fiber, får mulighed for det,” siger strategidirektør i Nuuday, Christian Morgan, ifølge mediet.

Læs også:

Fiberselskab ruller lynhurtigt internet ud til 20.000 nye adresser i Østjylland i 2020

Waoo har masser af vækst - men dundrende underskud og en usikker fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere