Artikel top billede

Bill Gates investerer en halv milliard i satellit-selskab

Microsoft-koryfæet Bill Gates investerer 490 millioner kroner i satellit-virksomheden Kymeta.

Den amerikanske satellit-virksomhed Kymeta, der sælger antenner til biler, toge og både, har sikret sig en markant investering fra ingen ringere end Microsoft-grundlægger, milliardær og filantrop Bill Gates.

Bill Gates har postet 490 millioner kroner i selskabet i forbindelse med en investeringsrunde på sammenlagt 535 millioner kroner.

Det skriver Reuters.

Kymetas antenner giver fortrinsvist mulighed for at forbinde med højtliggende satellitter.

Modsat Kymeta fokuserer en række andre virksomheder som SpaceX og Amazon på at bygge et netværk af lavtliggende bredbånds-sattelitter.

Kymeta planlægger, at lancerer en abonnementsservice for sin satellit-baserede antenner senere på året til en pris på 1.000 dollar per måned, lyder det.

Læs også: Bill Gates frygter unfair fordeling af en fremtidig corona-vaccine: Kan gøre pandemien endnu mere dødelig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere