I ellevte time: Google forlænger gratis brug af Meet frem til udgangen af marts næste år

Blot en enkelt dag før udløbet forlænger Google den gratis brug af Meet med et halvt år.

Det har i et stykke tid ligget i kortene, at Google fra og med 1. oktober igen ville begynde at tage penge for den fulde brug af mulighederne i Google Meet.

Faktisk fastholdte Google for ganske få dage siden de oprindelige planer, hvilket du kan læse mere om her: Om få dage lukker Google for ubegrænset gratis brug af Google Meet.

Men nu vender selskabet på en tallerken: I ellevte time har Google besluttet sig for at forlænge den gratis anvendelse af Google Meet med et halvt år, nemlig frem til marts.

“Vi ønsker at fortsætte med at hjælpe dem, der har brug for Meet til at være i kontakt med hinanden i de kommende måneder,” lyder det fra Google i en blogpost.

Her skriver Google, at det således frem til udgangen af marts 2021 vil være muligt at foretage gratis opkald på op til 24 timer i Google Meet for alle Google-brugere, der har en Gmail-konto.

“Vi har også tilføjet en masse nye funktioner, så det bliver mere sjovt og mere produktivt at anvende Meet,” lyder det fra Google.

Du finder hele blog-posten fra Google her.

Computerworlds amerikanske nyhedsbureau peger dog på, at det ser ud til, at Google samtidig fjerner den gratis mulighed for at optage og arkivere Meet-samtaler i Google Drive.

Læs også:

Google vil repositionere Gmail som direkte konkurrent til Teams, Slack og Zoom

Kampen om videomøder spidser til: Machine learning kan nu fjerne lyden af barnegråd og knitrende chips-poser fra Google Meet

Slut med at betale: Google åbner for gratis brug af Google Meet
Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.