Artikel top billede

I ellevte time: Google forlænger gratis brug af Meet frem til udgangen af marts næste år

Blot en enkelt dag før udløbet forlænger Google den gratis brug af Meet med et halvt år.

Det har i et stykke tid ligget i kortene, at Google fra og med 1. oktober igen ville begynde at tage penge for den fulde brug af mulighederne i Google Meet.

Faktisk fastholdte Google for ganske få dage siden de oprindelige planer, hvilket du kan læse mere om her: Om få dage lukker Google for ubegrænset gratis brug af Google Meet.

Men nu vender selskabet på en tallerken: I ellevte time har Google besluttet sig for at forlænge den gratis anvendelse af Google Meet med et halvt år, nemlig frem til marts.

“Vi ønsker at fortsætte med at hjælpe dem, der har brug for Meet til at være i kontakt med hinanden i de kommende måneder,” lyder det fra Google i en blogpost.

Her skriver Google, at det således frem til udgangen af marts 2021 vil være muligt at foretage gratis opkald på op til 24 timer i Google Meet for alle Google-brugere, der har en Gmail-konto.

“Vi har også tilføjet en masse nye funktioner, så det bliver mere sjovt og mere produktivt at anvende Meet,” lyder det fra Google.

Du finder hele blog-posten fra Google her.

Computerworlds amerikanske nyhedsbureau peger dog på, at det ser ud til, at Google samtidig fjerner den gratis mulighed for at optage og arkivere Meet-samtaler i Google Drive.

Læs også:

Google vil repositionere Gmail som direkte konkurrent til Teams, Slack og Zoom

Kampen om videomøder spidser til: Machine learning kan nu fjerne lyden af barnegråd og knitrende chips-poser fra Google Meet

Slut med at betale: Google åbner for gratis brug af Google Meet