Artikel top billede

Samsungs indtjening står til at stige med 58 procent: Nyder godt af Huaweis nedtur

Samsungs i forvejen betydelige indtjening er steget med 60 procent på et år, og selskabet forventer yderligere vækst i den kommende tid.

Samsungs indtjening i seneste kvartal står til at stige markant med ikke mindre end 58 procent i forhold til samme kvartal i fjor.

Det oplyser Samsung i en forhånds-meddelelse frem mod offentliggørelsen af selskabets regnskab for kvartalet juli-september senere på måneden.

Samsung forventer, at indtjeningen kommer til a tlande på 10,6 milliarder dollar, hvilket er hele 26 procent over markedets forventninger.

Selskabet forventer, at omsætningen vil lande på 57 milliarder dollar, hvilket vil svare til en stigning på seks procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Fremgangen tyder på, at Samsung er på vej til at generobre positionen som verdens største producent af smartphones fra kinesiske Huawei, der for alvor er begyndt at mærke konsekvenserne af den amerikanske modstand og de amerikanske sanktioner, som selskabet har været genstand for i de senere år.

Læs også:

Samsung og SK Hynix stopper med at levere chips til Huawei om få dage

USA vil betale 10 milliarder kroner for at fjerne kinesisk teleudstyr

Huawei vil lancere eget styresystem i 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere