Artikel top billede

Samsungs indtjening står til at stige med 58 procent: Nyder godt af Huaweis nedtur

Samsungs i forvejen betydelige indtjening er steget med 60 procent på et år, og selskabet forventer yderligere vækst i den kommende tid.

Samsungs indtjening i seneste kvartal står til at stige markant med ikke mindre end 58 procent i forhold til samme kvartal i fjor.

Det oplyser Samsung i en forhånds-meddelelse frem mod offentliggørelsen af selskabets regnskab for kvartalet juli-september senere på måneden.

Samsung forventer, at indtjeningen kommer til a tlande på 10,6 milliarder dollar, hvilket er hele 26 procent over markedets forventninger.

Selskabet forventer, at omsætningen vil lande på 57 milliarder dollar, hvilket vil svare til en stigning på seks procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

Fremgangen tyder på, at Samsung er på vej til at generobre positionen som verdens største producent af smartphones fra kinesiske Huawei, der for alvor er begyndt at mærke konsekvenserne af den amerikanske modstand og de amerikanske sanktioner, som selskabet har været genstand for i de senere år.

Læs også:

Samsung og SK Hynix stopper med at levere chips til Huawei om få dage

USA vil betale 10 milliarder kroner for at fjerne kinesisk teleudstyr

Huawei vil lancere eget styresystem i 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere