(Foto: Huawei)

Samsung og SK Hynix stopper med at levere chips til Huawei om få dage

Både Samsung og SK Hynix stopper med at sælge dele og chips til Huawei om få dage, når nye amerikanske restriktioner træder i kraft.

To af verdens største chip-producenter, sydkoreanske Samsung og SK Hynix, vil ikke længere sælge chip til kinesiske Huawei.

Det sker som en direkte konsekvens af de amerikanske restriktioner rettet mod Huawei, som USA ikke længere vil have inden for dørene.

Ifølge den sydkoreanske avis Chosun Ilbo - refereret af Engadget - vil de to sydkoreanske producenter stoppe med at sælge dele til Huawei allerede 15. september.

Det er på denne dato, at de amerikanske restriktioner træder i kraft.

De forbyder ikke-amerikanske virksomheder at sælge komponenter til Huawei, som er udviklet ved anvendelse af amerikansk udstyr eller amerikansk software.

Ifølge Engadget står forbuddet til at ramme Samsung og SK Hynix lige så hårdt, som det vil ramme Huawei, da det kinesiske selskab som en af verdens største producenter af smartphones er storkunde hos de to chip-producenter.

Således hentede SK Hynix hele 40 procent af sin samlede omsætning på 13,3 milliarder dollar i første halvår 2020 fra salg til det kinesiske marked.

Læs også:

Samsung lander gigantisk ordre i USA: Skal levere netværks-udstyr til 5G for 43 milliarder kroner

Huawei overhaler Samsung: Er nu verdens største mobilproducent

USA's forbud mod Huawei lurer i horisonten: Her er selskabets nødplan, hvis alt andet går galt
Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Organisér din Spend Management strategi
Med den stigende økonomiske sikkerhed og omkostningerne ved de evigt voksende regulationer, så må virksomhedsledere kigge ind i deres organisation for at drive profitabilitet og vækst, som en konkurrencemæssig fordel. Det første skridt i denne proces er at identificere hvilke Spend-processer der skal optimeres, ved at benchmarke de nuværende performance levels mod ledernes performance. I dette whitepaper kigger vi nærmere på bl.a. KPI’er og optimering af Spend-strategi, så du udnytter potentialet bedst muligt.