Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apple sælger over dobbelt så mange udgaver af iPhone 12 som forgængeren

Det første døgn Apples nyeste iPhone har været til salg har den amerikanske it-virksomhed allerede solgt to millioner eksemplarer af den nye smartphone.

Apples spritnye iPhone 12 har på det første døgn solgt flere eksemplarer end forgængeren.

Ifølge Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har Apple solgt intet mindre end to millioner såkaldte preorder eller forudbestillinger på den nye toptelefon, skriver CNBC.

Det er mere end dobbelt så mange som da selskabet lancerede forgængeren iPhone 11. Den var der kun omkring 800.000 kunder der forudbestilte i løbet af de første 24 timer den blev sat til salg.

Læs også: Seks ting du kan have overset i de nye iPhones

Det er særlig i Kina, hvor der har været stor efterspørgsel på den nye smartphone, der som den første iPhone får adgang til det kommende 5G-netværk.

Det er nemlig også i Kina man er længst med udrulningen af det nye netværk.

Apple stoppede for flere år siden med at offentliggøre de første salgstal på nye produkter. Derfor er det kun et estimat.

Men Ming-Chi Kuo har ifølge CNBC haft stor succes med sine estimater tidligere.

Læs også: Apple kan være på vej med endnu en stor produktpræsentation: Banebrydende Mac er lige på trapperne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere