Artikel top billede

Apple sælger over dobbelt så mange udgaver af iPhone 12 som forgængeren

Det første døgn Apples nyeste iPhone har været til salg har den amerikanske it-virksomhed allerede solgt to millioner eksemplarer af den nye smartphone.

Apples spritnye iPhone 12 har på det første døgn solgt flere eksemplarer end forgængeren.

Ifølge Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har Apple solgt intet mindre end to millioner såkaldte preorder eller forudbestillinger på den nye toptelefon, skriver CNBC.

Det er mere end dobbelt så mange som da selskabet lancerede forgængeren iPhone 11. Den var der kun omkring 800.000 kunder der forudbestilte i løbet af de første 24 timer den blev sat til salg.

Læs også: Seks ting du kan have overset i de nye iPhones

Det er særlig i Kina, hvor der har været stor efterspørgsel på den nye smartphone, der som den første iPhone får adgang til det kommende 5G-netværk.

Det er nemlig også i Kina man er længst med udrulningen af det nye netværk.

Apple stoppede for flere år siden med at offentliggøre de første salgstal på nye produkter. Derfor er det kun et estimat.

Men Ming-Chi Kuo har ifølge CNBC haft stor succes med sine estimater tidligere.

Læs også: Apple kan være på vej med endnu en stor produktpræsentation: Banebrydende Mac er lige på trapperne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere