Artikel top billede

Bog: Før planerne og de gode ideer ud i livet

I bogen 'Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider' giver Elize Dimare og Johnny Sørensen konkrete råd om, hvordan man tager ansvar med andet end ord og kommer fra plan til handling.

Undertiden kan man få det indtryk, at forudsætningen for at blive leder er en passende portion held og gode forbindelser kombineret med evnen til at lire sære modeudtryk af sig.

For bare det rimer på mission-vision-value og noget med transparens og agilitet, så går det alt sammen.

Det passer måske også for nogle. Men for ikke blot at blive leder – men en dygtig en af slagsen – skal der mere til.

Her er det afgørende, at man også er i stand til at føre alle de gode planer ud i livet.

Det kræver, at man tager ansvaret på sig (som andet end blot en floskel!), samt at man har respekt for de mennesker samt for den virksomhed og de værdier, man er sat til at håndtere.

Det er blandt pointerne i bogen Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider af Elize Dimare og Johnny Sørensen.

Forfatterne har mange års erfaring med ledelsesudvikling og tager i bogen udgangspunkt i deres såkaldte Fire & Shield-model, der kombinerer det at drive resultater med at sikre psykologisk tryghed.

Dertil sammenfatter bogen forfatternes erfaringer samt en række teorier vedrørende ledelse, forandring og organisationsudvikling.

Det er, mener forfatterne, med til at give en god forudsætning for lede mere effektivt. Både i det aktuelt noget turbulente og coronaprægede marked og i den hverdag, der på et eller andet tidspunkt kommer bagefter.

Titel: Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider

Forfattere: Elize Dimare og Johnny Sørensen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere