Artikel top billede

Bog: Før planerne og de gode ideer ud i livet

I bogen 'Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider' giver Elize Dimare og Johnny Sørensen konkrete råd om, hvordan man tager ansvar med andet end ord og kommer fra plan til handling.

Undertiden kan man få det indtryk, at forudsætningen for at blive leder er en passende portion held og gode forbindelser kombineret med evnen til at lire sære modeudtryk af sig.

For bare det rimer på mission-vision-value og noget med transparens og agilitet, så går det alt sammen.

Det passer måske også for nogle. Men for ikke blot at blive leder – men en dygtig en af slagsen – skal der mere til.

Her er det afgørende, at man også er i stand til at føre alle de gode planer ud i livet.

Det kræver, at man tager ansvaret på sig (som andet end blot en floskel!), samt at man har respekt for de mennesker samt for den virksomhed og de værdier, man er sat til at håndtere.

Det er blandt pointerne i bogen Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider af Elize Dimare og Johnny Sørensen.

Forfatterne har mange års erfaring med ledelsesudvikling og tager i bogen udgangspunkt i deres såkaldte Fire & Shield-model, der kombinerer det at drive resultater med at sikre psykologisk tryghed.

Dertil sammenfatter bogen forfatternes erfaringer samt en række teorier vedrørende ledelse, forandring og organisationsudvikling.

Det er, mener forfatterne, med til at give en god forudsætning for lede mere effektivt. Både i det aktuelt noget turbulente og coronaprægede marked og i den hverdag, der på et eller andet tidspunkt kommer bagefter.

Titel: Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider

Forfattere: Elize Dimare og Johnny Sørensen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere