Artikel top billede

Morten Wagner Jr., internet-rigmand og medopfinder af Dating.dk og nu direktør for Freeway-koncernen. Foto: Mikael Rieck.

Mia Wagner stopper som direktør for danske Freeway: Afløses af sin far og sin bror

Topdirektør for Freeway Mia Wagner stopper på posten med udgangen af oktober. I stedet tager Morten Wagner Sr. og Jr. over. Mia Wagner vil i stedet forsætte et "nyt iværksættereventyr," lyder det.

Mia Wagner stopper som topchef for Freeway efter at have stået i spidsen for koncernen siden 2017.

Hun overgiver i stedet roret til henholdsvis sin far og bror Morten Wagner Sr. og Jr. og vil i stedet forfølge et "nyt iværksættereventyr."

Freeway står bag blandt andet Dating.dk, Plusbog.dk, Studinet.dk og Avisen.dk og er i dag ejet af Morten Wagner Jr. og Morten Wagner Sr.

Mia Wagners bror forklarer, at Mia Wagner i stedet vil søge yderligere mod iværksættermiljøet, hvor Mia Wagner blandt andet har gjort sig som investor i tv-programmet Løvens Hule.

"Vi har fuld forståelse for, at Mia også kan mærke iværksætterblodet banke i årene, og vi ønsker hende alt det bedste og glæder os til at følge hendes nye iværksættereventyr. Mia har været med til at tage Freeway-koncernen til nye højder, og vi glæder os til at fortsætte det gode udviklingsarbejde med alle de spændende virksomheder," lyder det fra Morten Wagner Jr. i en meddelelse.

Læs også: Trods konkurrencen fra Tinder: Dating.dk skovler igen millioner ind

Sammen med to partnere stiftede Morten Wagner Jr. og Sr. Freeway i 1998. I dag består koncernen af 30 forskellige primært webbaserede virksomheder.

De to ejere har i alle årene været en del af bestyrelsen med Morten Wagner Sr. som bestyrelsesformand.

Morten Wagner Sr. ser nu frem til igen at komme tættere på den daglige drift.

"Vi har mange interessante projekter i gang. Dating.dk er i rivende udvikling, og om ganske kort tid går vi for alvor ind i Fintech og lancerer et rigtig spændende projekt. Vores hjerter banker stadig stærkt
for Freeway, og det er skønt igen at være en del af den daglige drift," udtaler han.

Rokaden i ledelsen træder i kraft allerede 1. november 2020.

I 2009 - midt i Freeways storhedstid - bragte Computerworld et stort portræt af Morten Wagner Jr.

Det kan du genlæse her: Dating-kongen: Det er skønt at være millionær