Artikel top billede

Danske supermarkedskæder fordobler online-satsningerne

Danmarks to største supermarkedskoncerner Coop og Salling Group har mere end fordoblet antallet af medarbejdere i deres online-forretning i løbet af det seneste år.

Det seneste år har sat turbo på online-satsningerne hos Danmarks største supermarkedskæder Salling Group og Coop.

De to koncerner står bag kæderne Føtex, Kvickly, Bilka, Fakta og mange flere, og her har man skruet op for tilstedeværelsen online ved at ansætte langt flere medarbejdere.

Hos Coop har man tredoblet antallet af medarbejdere hos Coop Mad. Det betyder at afdelingen i dag har 300 ansatte, skriver erhvervsmediet Finans.

Læs også: Amazon i ny storsatsning: Lancerer online-apotek

Samme billede gør sig gældende hos konkurrenten Salling Group. Her har man fordoblet antallet af medarbejdere hos Bilka to go, der er koncernens online-supermarked.

"Tidligere var det nok især børnefamilier, som handlede dagligvarer online. Nu er det en bred skare af danskere, som har taget det til sig. Der er sket et hurtigt skifte i, hvor mange der benytter nethandel. Vi har derfor travlt, da vi skal være, hvor kunderne er. Så vi accelererer online," siger koncerndirektør Thor Jørgensen fra Salling Group til mediet.

Online-supermarkedet Nemlig.com har ansat 1.000 medarbejdere i løbet af de seneste 12 måneder. Alene i november fik selskabet 200 nye ansatte.

Læs også: Nemlig.com har ansat 1.000 nye medarbejdere på et år

For nyligt ansatte Coop også en ny direktør for digital i e-commerce, der netop får til opgave at udvikle selskabets tilstedeværelse online.

Det kan du læse om her: Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere