Artikel top billede

Danske supermarkedskæder fordobler online-satsningerne

Danmarks to største supermarkedskoncerner Coop og Salling Group har mere end fordoblet antallet af medarbejdere i deres online-forretning i løbet af det seneste år.

Det seneste år har sat turbo på online-satsningerne hos Danmarks største supermarkedskæder Salling Group og Coop.

De to koncerner står bag kæderne Føtex, Kvickly, Bilka, Fakta og mange flere, og her har man skruet op for tilstedeværelsen online ved at ansætte langt flere medarbejdere.

Hos Coop har man tredoblet antallet af medarbejdere hos Coop Mad. Det betyder at afdelingen i dag har 300 ansatte, skriver erhvervsmediet Finans.

Læs også: Amazon i ny storsatsning: Lancerer online-apotek

Samme billede gør sig gældende hos konkurrenten Salling Group. Her har man fordoblet antallet af medarbejdere hos Bilka to go, der er koncernens online-supermarked.

"Tidligere var det nok især børnefamilier, som handlede dagligvarer online. Nu er det en bred skare af danskere, som har taget det til sig. Der er sket et hurtigt skifte i, hvor mange der benytter nethandel. Vi har derfor travlt, da vi skal være, hvor kunderne er. Så vi accelererer online," siger koncerndirektør Thor Jørgensen fra Salling Group til mediet.

Online-supermarkedet Nemlig.com har ansat 1.000 medarbejdere i løbet af de seneste 12 måneder. Alene i november fik selskabet 200 nye ansatte.

Læs også: Nemlig.com har ansat 1.000 nye medarbejdere på et år

For nyligt ansatte Coop også en ny direktør for digital i e-commerce, der netop får til opgave at udvikle selskabets tilstedeværelse online.

Det kan du læse om her: Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere