Artikel top billede

Arla skruer op for online-salget: Skal fordoble salget på 12 måneder

Den danske mejerigigant satser nu for alvor på onlinesalg. Beslutningen kommer efter coronanedlukningen, hvor Arla også har måtte omstille sig til salget uden for de fysiske butikker.

I løbet af det seneste år har mejerikæmpen Arla Foods fordoblet salget af vare online, og derfor skruer selskabet nu op for satsningen.

I Storbritannien er det 17 procent af alt Arlas handel der foregår online mens det på de øvrige markeder er omkring fem procent.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Arla Foods satser derfor nu på at blive Europas førende mejeriselskab på nettet.

Læs også: "Nogle gange vil kunderne have mere smør, end vi har - og hvad gør man så?"

"Væksten i nethandel med mejerivarer har været undervejs længe, men coronakrisen har udløst en regulær ketchupeffekt. Helt nye grupper af forbrugere er begyndt at handle dagligvarer på nettet," siger Peter Giørtz-Carlsen, der er koncerndirektør Arla Foods.

Alle de danske dagligvarebutikker har haft åbent under hele coronkarisen, men alligevel har den betydet, at Arla på få dage måtte omstille sig til at levere markant mere online.

Det fortalte selskabets CIO til Computerworld forrige år.

Læs mere her: Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere