Artikel top billede

Arla skruer op for online-salget: Skal fordoble salget på 12 måneder

Den danske mejerigigant satser nu for alvor på onlinesalg. Beslutningen kommer efter coronanedlukningen, hvor Arla også har måtte omstille sig til salget uden for de fysiske butikker.

I løbet af det seneste år har mejerikæmpen Arla Foods fordoblet salget af vare online, og derfor skruer selskabet nu op for satsningen.

I Storbritannien er det 17 procent af alt Arlas handel der foregår online mens det på de øvrige markeder er omkring fem procent.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Arla Foods satser derfor nu på at blive Europas førende mejeriselskab på nettet.

Læs også: "Nogle gange vil kunderne have mere smør, end vi har - og hvad gør man så?"

"Væksten i nethandel med mejerivarer har været undervejs længe, men coronakrisen har udløst en regulær ketchupeffekt. Helt nye grupper af forbrugere er begyndt at handle dagligvarer på nettet," siger Peter Giørtz-Carlsen, der er koncerndirektør Arla Foods.

Alle de danske dagligvarebutikker har haft åbent under hele coronkarisen, men alligevel har den betydet, at Arla på få dage måtte omstille sig til at levere markant mere online.

Det fortalte selskabets CIO til Computerworld forrige år.

Læs mere her: Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere