Artikel top billede

Arla skruer op for online-salget: Skal fordoble salget på 12 måneder

Den danske mejerigigant satser nu for alvor på onlinesalg. Beslutningen kommer efter coronanedlukningen, hvor Arla også har måtte omstille sig til salget uden for de fysiske butikker.

I løbet af det seneste år har mejerikæmpen Arla Foods fordoblet salget af vare online, og derfor skruer selskabet nu op for satsningen.

I Storbritannien er det 17 procent af alt Arlas handel der foregår online mens det på de øvrige markeder er omkring fem procent.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Arla Foods satser derfor nu på at blive Europas førende mejeriselskab på nettet.

Læs også: "Nogle gange vil kunderne have mere smør, end vi har - og hvad gør man så?"

"Væksten i nethandel med mejerivarer har været undervejs længe, men coronakrisen har udløst en regulær ketchupeffekt. Helt nye grupper af forbrugere er begyndt at handle dagligvarer på nettet," siger Peter Giørtz-Carlsen, der er koncerndirektør Arla Foods.

Alle de danske dagligvarebutikker har haft åbent under hele coronkarisen, men alligevel har den betydet, at Arla på få dage måtte omstille sig til at levere markant mere online.

Det fortalte selskabets CIO til Computerworld forrige år.

Læs mere her: Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere