Artikel top billede

Qualcomm på vej med nyt lynhurtigt 5G-modem: Bliver 10 gange hurtigere end 5G-standarden

Chipproducenten Qualcomm har annonceret sit kommende modem til de kommende 5G-smartphones Snapdragon X65.

Qualcomm løfter nu sløret for selskabets kommende modem, der understøtter 5G-netværket.

Navnet på den kommende model bliver Snapdragon X65 og følger dermed serien fra de forgående modeller, skriver The Verge.

Det nye 5G-modem får dog en markant højere hastighed, også selvom den understøtter 5G-netværket.

Qualcomm lover nemlig, at det kommende modem understøtter helt op til 10Gbps. 5G-teknologien garanterer i forvejen gigabithastigheder, men det kommende Qualcomm-modem leverer altså op til 10 gange højere hastighed.

Læs også: Qualcomm advarer mod chipmangel til mobiltelefoner

Men netop fordi hastigheden overgår de fleste nuværende 5G-netværk bemærker The Verge også, at de imponerende hastigheder for de fleste bliver ubrugelige fordi, 5G-infrastrukturen ikke vil kunne følge med mulighederne for så høje downloadhastigheder.

Derudover skal man nok også væbne sig med en god portion tålmodighed før det kommende modem rent faktisk bliver taget i brug.

Ifølge The Verge skal man ikke forvente modemmet før Qualcomm lancerer sin næste flagskibs Snapdragon-processor, hvilken først forventes at ske til december næste år.

Læs også: Qualcomm klar med ny hurtigere processor




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere