Artikel top billede

(Foto: Claus Sjödin)

Tusindvis af Mobilepay-brugere har betalt to gange for samme transaktion

En fejl hos en leverandør betyder, at danske Mobilepay-brugere har betalt to gange for den samme transaktion.

Flere tusinde danske brugere af Mobilepay har i denne uge oplevet, at de har betalt for den samme transaktion to gange.

Det oplyser Mobilepay i et Facebook-opslag.

Ifølge Mobilepay skyldes fejlen et problem hos en leverandør, og siden mandag har flere tusinde brugere i Danmark været ramt af problemet.

”Mobilepays nordiske leverandør, som udløste problemet, prøver at løse tingene hen over natten,” skrev Mobilepay på Facebook onsdag

Får pengene tilbage

Mobilepay oplyser ikke navnet på leverandøren, men det understreges, at alle der er berørt af problemet vil få deres penge ført tilbage hurtigst muligt.

”Hvornår pengene vil være tilbage på din konto kan dog afhænge af, hvilket kort du har (Mastercard, Visa, VisaDankort eller Dankort) og måske også hvilken kortudsteder, du har modtaget dit kort fra”, oplyser den populære app på Facebook.

Mobilepay oplyste i fjor, at appen har 2,7 millioner unikke brugere, der gennemfører næsten en million transaktioner hver dag

Læs også: MobilePay dropper lynbetaling i butikker: ”De er forvist til dårligere teknologier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere