Artikel top billede

Tusindvis af Mobilepay-brugere har betalt to gange for samme transaktion

En fejl hos en leverandør betyder, at danske Mobilepay-brugere har betalt to gange for den samme transaktion.

Flere tusinde danske brugere af Mobilepay har i denne uge oplevet, at de har betalt for den samme transaktion to gange.

Det oplyser Mobilepay i et Facebook-opslag.

Ifølge Mobilepay skyldes fejlen et problem hos en leverandør, og siden mandag har flere tusinde brugere i Danmark været ramt af problemet.

”Mobilepays nordiske leverandør, som udløste problemet, prøver at løse tingene hen over natten,” skrev Mobilepay på Facebook onsdag

Får pengene tilbage

Mobilepay oplyser ikke navnet på leverandøren, men det understreges, at alle der er berørt af problemet vil få deres penge ført tilbage hurtigst muligt.

”Hvornår pengene vil være tilbage på din konto kan dog afhænge af, hvilket kort du har (Mastercard, Visa, VisaDankort eller Dankort) og måske også hvilken kortudsteder, du har modtaget dit kort fra”, oplyser den populære app på Facebook.

Mobilepay oplyste i fjor, at appen har 2,7 millioner unikke brugere, der gennemfører næsten en million transaktioner hver dag

Læs også: MobilePay dropper lynbetaling i butikker: ”De er forvist til dårligere teknologier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere