Artikel top billede

Sådan ser danske Netcompanys bud på et corona-pas ud. Foto: Youtube

Israel indfører digitalt vaccine-pas: Ny mobil-app kan give adgang til koncerter og restauranter

Med en app i hånden kan vaccinerede israelere nu til koncerter og få adgang til fitnesscentre.

Et nyt digitalt vaccinepas betyder, at israelerne som har modtaget corona-vaccinen i fremtiden kan begynde at nyde nogle af friheder, som har været umuligt gjort af landets nedlukning.

Det skriver The Guardian.

I Israel er knap 50 procent af befolkningen nu vaccineret, og nu kan de vaccinerede borgere få adgang til eksempelvis koncerter, fitnesscentre og hoteller, hvis de fremviser en mobil-app ved indgangen.

I starten af marts vil de israelske vaccinepas også give adgang til restauranter og barer

”Nu får vi at se, hvordan en tilbagevenden til en næsten normal tilværelse ser ud,” siger den israelske sundhedsminister Yuli Edelstein ifølge The Guardian.

Læs også: Regeringen vil udvikle et digital vaccinepas: Skal være klar om fire måneder

Dansk coronapas på vej

Herhjemme har Regeringen også besluttet, at der skal udvikles et digital coronapas, der gør det muligt at dokumentere din vaccinationsstatus.

Det er planen, at passet skal være færdigudviklet i løbet af fire måneder, og ligesom i Israel er det meningen, at passet skal give kultur- og erhvervslivet mulighed for at åbne op for større arrangementer tidligere.

Netcompany har allerede udviklet en prototype på et corona-pas, der udover vaccinationsstatus også indeholder vise resultater af corona-test og antistof-test.
Ønsker du allerede i dag at dokumentere din covid19-vaccionation, så kan det gøres via appen MinLæge.

Læs mere:
Netcompany klar til at byde på dansk corona-pas: Sådan ser selskabets app ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere