Artikel top billede

Windows 11 gentænker blandt andet touch-elementerne i Windows

Få forklaringen: Derfor skal du have Windows 11 - og KMD mærker monopolets fald

Podcast: Computerworlds teknologiredaktør sad med, da Microsoft lancerede Windows 11 i aftes og har hele historien om hardwarekrav, pris og lanceringsdato med til dig i denne episode af Computerworlds podcast, Inde i Maskinen - hvor du også kan høre om KMD's regnskab og hvorfor KMD's CFO, Jannich Lund, er tilfreds trods stor nedgang i omsætningen.

Torsdag aften annoncerede Microsoft Windows 11. Og at betaen kan du prøve lige om lidt.

Vi troede ellers, at det skulle være os og Windows 10 for altid. Kun afbrudt af en halvårlig opdatering eller to. Men nej, for inden året er omme, skal vi forholde os til en helt anden udgave af Windows - inklusiv en ny startmenu.

Computerworlds teknologiredaktør, Niels de Boissezon, sad med, da Microsoft lancerede Windows 11 og har hele historien om hardwarekrav, pris og lanceringsdato med til dig i denne episode af Inde i Maskinen.

Og så har KMD lige lanceret regnskab. KMD er selv meget tilfreds. Men realiteterne er, at omsætningen er faldet med en halv milliard kroenr, og at der nu arbejder 140 færre medarbejdere, end der gjorde året før.

Computerworld-journalist Jakob Schjoldager har talt med KMD's CFO, Jannich Lund, og giver dig sidst i podcasten indblik om, hvordan KMD reelt har det.

Vært på denne episode er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

Husk også du kan abonnere på Inde i maskinen på iTunes (link), Spotify (link), Google Podcast (link) eller RSS (link).

Har du kommentarer eller forslag til podcasten er du velkommen til at skrive til lja@cw.dk.

Lyt videre: Du finder alle podcast i serien her
Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.