Artikel top billede

Danske it-lønninger fortsætter med at stige: "Kandidaterne forventer højere og højere lønninger, og jeg ser flere virksomheder, der ikke længere kan være med"

Eftertragtede it-professionelle er i enorm høj kurs. Det smitter af på lønningerne, som nu er så høje, at flere danske virksomheder ikke længere vil være med på lønræset. Det mener direktør for it-rekrutteringshuset Iheadhunt, Peter Rasmussen. "Jeg har været i rekrutteringsbranchen i over 10 år, og jeg bliver stadig forbavset over det ret så store lønpres, vi bliver ved med at se," siger han til Computerworld.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Tjek op på hvilke typer it-profiler der får de højeste lønninger
  • Hvordan en rekrutteringsdirektør oplever markedet for it-kompetencer lige nu
  • Indsigt i de krav de mest eftertragtede it-profiler stiller
978
5 min
It-lønningerne er braget i vejret over de seneste år, hvor efterspørgslen efter de skarpeste og mest erfarne it-folk slet ikke synes at stå mål med udbuddet.

Kampen om deres underskrift er rødglødende.


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.