Artikel top billede

(Foto: Samsung)

Samsung skal ansætte 40.000 nye medarbejdere i kæmpeinvestering

Den sydkoreanske it-gigant Samsung skal på et gigantisk ansøgningstogt. Selskabet sigter efter at ansætte 40.000 nye medarbejdere i en større investering, som it-virksomheden har afsat 205 milliarder dollar til.

It-giganten Samsung skal udvide forretningen markant. Selskabet planlægger at investere svimlende 205 milliarder dollar i blandt andet nye medarbejdere.

Omregnet til danske kroner lyder beløbet på 1.300 milliarder kroner. Pengene skal primært investres i nye medarbejdere.

I løbet af de kommende tre år vil Samsung nemlig hyre intet mindre 40.000 nye medarbejdere, skriver det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Tidligere har Samsung allerede meddelt, at man var klar til at ansætte 30.000 nye medarbejdere, men det tal er altså opjusteret med yderligere 10.000 ansatte.

Foruden de mange nyansættelser skal Samsung desuden bruge de mange milliarder på at investere i produktion af avancerede computerchips. Selskabet har som ambition at investere 151 millioner dollar i netop dette område frem mod 2030.

Samsungs smartphone-forretning er desuden den førende i verden på nuværende tidspunkt. Med en markedsandel på 19 procent sidder den sydkoreanske producent på den største andel af markedet i den seneste opgørelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere