Artikel top billede

Nomineret til Årets CISO 2021: Tom Engly greb chancen da et cyberangreb lagde Tryg ned: Sådan sparker man dørene ind til bestyrelse og øverste ledelse

Nomineret til titlen som Årets CISO 2021: Da Tom Engly tiltrådte som CISO i Tryg, stod cybersikkerhed ikke højt på dagsordenen. I dag vader virksomheden i cybersikkerheds-ambassadører. Læs den tidligere CISO's bedste råd til at sparke døren ind til bestyrelsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvordan Tom Engly fik cybersikkerhed på agendaen i forsikringsselskabet Tryg.
  • Læs Tom Englys bedste råd til at bryde igennem til bestyrelsen.
1.121
5:45 min
Nomineret til titlen som Årets CISO 2021: Forestil dig at det er morgen ved Magasin du Nord, og dørene skal til at åbne.

Der står en kæmpe flok af mennesker ude foran. Idet dørene går op, maser horden sig ind gennem døren på én gang.

De forreste ender med at sidde fast i døren, og blokerer dermed for at nogen overhovedet kan komme ind i forretningen og købe varer.

Sådan forklarede Tom Engly engang en dommer princippet i et DDoS-angreb. Forståelsen var dengang essentiel for, at dommeren havde forudsætningerne til at dømme en it-kriminel i en specifik retssag.

Den måde at konkretisere cybertrusler og -udfordringer har været CISO’ens stærkeste redskab i arbejdet med at få it-sikkerhed på dagsordenen, da han i 2007 kom til forsikringsselskabet Tryg.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter