Artikel top billede

Nomineret til Årets CIO 2021: Jerrik Bagger Sørensen har flyttet infrastrukturen i clouden for milliardvirksomheden Cowi

Nomineret til Årets CIO 2021 Størstedelen af den digitale infrastruktur hos Cowi er i løbet af de senere år blevet flyttet i clouden. Det skal blandt andet sikre en langt hurtigere udrulning af nye services, forklarer CIO Jerrik Bagger Sørensen, der har stået i spidsen for omstillingen.

Jerrik Bagger Sørensen er Senior Vice President og CIO hos rådgivningsvirksomheden Cowi.

Han har de seneste fire år haft ansvaret for den digitale udvikling hos COWI, der sidste år havde en omsætning på over seks milliarder kroner. Det er et resultat, som it-organisationen har spillet en væsentlig rolle i at generere.

Det er blandt andet derfor, at han er nomineret til titlen som Årets CIO 2021. Og derfor at han er med i denne særlige episode om de nominerede til Årets CIO 2021.

Her kan du blandt andet høre Jerrik Bagger Sørensen fortælle om, hvorfor det har været vigtigt at flytte den digitale infrastruktur i clouden, og hvordan man tackler digitalisering i en branche, hvor små marginer mellem konkurrenterne er altafgørende.

Vært på episoden er Jakob Schjoldager, strategi- og ledelsesredaktør på Computerworld.

Lyt herunder eller - eller lyt til den via iTunes | RSS | Spotify

Det er 16. gang, at prisen som Årets CIO uddeles i samarbejde med IDC og Dansk IT. Vinderen offentliggøres 16. september 2021.

Ud over Jerrik Bagger Sørensen så er Peer Omann fra Bunker Holding, Anders Romare fra Novo Nordisk, Morten Holm Christensen fra COOP og Rochus Ettinger Riisgaard fra Grønbech også nomineret.