Artikel top billede

(Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Vi har fundet 10 ledige devops-stillinger til dig: Søg dem her

DSV, Energinet og Mobilepeople er nogle af de virksomheder, der i øjeblikket er på jagt efter skarpe devops-profiler. Få overblik over ugens stilligner her.

I denne uge har vi fokus på devops. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som MobilePeople, DSV og Energinet.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Recruit IT søger devops engineer til Com­pu­ters­ha­re, Lyngby

Er du interesseret i at arbejde i en global koncern, hvor mulighederne er mange, og har du lyst til at arbejde med nyudvikling af Computershares eksisterende løsninger til administration af selskabers ejerregistre, så er det måske dig vi mangler?

Vi søger en stærk dev/ops engineer til videreudvikling og eksekvering af vore web-baserede finansielle løsninger.

Du vil få en alsidig og spændende hverdag i en virksomhed, hvor der arbejdes struktureret og resultatorienteret i en ånd af kreativitet og iderigdom.

I rollen som dev/ops engineer for Computershare Denmark får du rig mulighed for at opsøge og drive opgaver i samarbejde på tværs af it og forretningen generelt. Samtidig bliver du vigtig del af virksomhedens leveranceplatform, hvor du sparre og deler viden med dine kollegaer for at udvikle produkterne.

Læs hele annoncen her.

Formpipe Software søger lead developer og teknisk fyrtårn, Ballerup

Brænder du for teknologi, arkitektur og devops?

Så er her muligheden for at blive lead developer hos Formpipe. Som lead developer vil du få ansvar for den videre udvikling af vores produkter inden for tilskuds-området – ikke alene, men i tæt samarbejde med vores arkitekt, produktchef, udviklingschef og selvfølgelig vores agile udviklingsteams.

Vi er i gang med et teknologiskifte og vi udvikler kontinuerligt både vores forretningsområder og vores platforme. Du vil få stor indflydelse på vores teknologiske retning, måden vi udvikler og leverer softwareprodukter, og du vil få ansvaret for flere af de teknologier vi benytter.

Som lead developer bliver du sparringspartner for vores udviklere i dagligdagen.

Du får i høj grad mulighed for at sætte dit præg på hvordan vi arbejder og leverer software. Du får ansvaret for flere af de teknologier vi benytter, således at du kan guide vores udviklere i, hvorledes vi benytter dem bedst i vores softwareprodukter.

Læs hele annoncen her.

Kraftvaerk søger cloud devops engineer, København

Kunne du tænke dig at blive en del af en afdeling i vækst, der blandt andet har ansvar for driften af en række kunders cloud-infrastruktur? Så læs videre her.

I teamet arbejdes der med kundernes cloud-løsninger og her har vi fokus på at levere høj kvalitet og services gennem automatisering og en forståelse af, hvad der er vores kunders behov. Vi søger derfor efter en cloud devops engineer, der motivers af et højt tempo, og som sammen med det eksisterende team kan bidrage til vores voksende forretning.

Den rette kandidat for Kraftvaerk er dig, der har en omfattende erfaring med at etablere og administrere moderne cloud-infrastruktur. Som devops ’best in class’ bidrager du med at øge produktivitet ved at sikre, at vores kunders it-systemer kører effektivt.

Læs hele annoncen her.

MobilePeople søger devops engineer til frem­ti­dens saas-løsninger, Herlev

Trives du i rollen som devops? Og vil du være en del af en agil virksomhed, som oplever stærk vækst?

Så bliv en del af MobilePeople og få en flok gode kolleger, der samarbejder tæt, masser af indflydelse på din hverdag og muligheden for at komme med på et spændende væksteventyr.

Hos MobilePeople udvikler og drifter vi en række services inden for software as a service (saas). Vi har bl.a. Betalingsløsninger, digitale valg, consent as a service, samt forskellige SMS-løsninger, i vores produktportefølje. Se nogle af vores kundecases her.

Som vores nye devops for du ansvaret for driften af vores løsninger, herunder sikre kontinuerlig og korrekt overvågning og backup. Samarbejde med resten af teamet omkring sikkerhed, fejlfinding og optimering, herunder deltagelse i sikkerhedstests samt incident og change håndtering.

Læs hele annoncen her.

Procon Solution søger devops, København

Er du personen, der skal være med til at løfte vores applikation i skyen, så vi kan tilbyde software as a service? Du brænder for devops tankegangen, elsker at systematisere, kode automatisering og se hvordan resultaterne påvirker evnen til at levere værdi til kunderne.

Procon Solution orkestrerer 100.000 vis af rejseraktiviteter for vores internationale kunder (rejseburauer) gennem vores egen applikation ProTAS. Vores mål er at blive en global spiller ved at vores on-prem og hosting installationer løftes til skyen og legacy integrationer omdannes til multi-tenancy services.

Du vil indgå i et lille team, som varetager den daglige drift af alle kunde- og interne systemer, og som nu transformeres til et devops-team. Sammen med vores udviklere og samarbejdspartnere i Oracle Cloud Infrastructure og Azure vil du være med til at designe løsninger, implementere, automatisere og sikre stabil drift.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger devops engineer til kom­mu­ni­ka­tions­plat­form, Fredericia

Er du nysgerrig på både at lære nyt og anvende din erfaring på nye områder, så er her en unik mulighed for at sætte dit præg på opbygning af kommunikationsnetværk i Danmark og det øvrige Europa.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du bliver en del af et agilt, selvstyrende platforms-/integrationsteam, som består af dygtige teknikere, der hjælper og sparrer med hinanden om opgaverne.

Vi står for at etablere, vedligeholde, forbedre og drifte Energinets ECP-netværk (Energy Communication Platform), der anvendes til kommunikation mellem elsystem og elmarkedsaktører i ind- og udland. Vores mål er at skabe en driftssikker platform, der understøtter vores produktteams, så de selv kan sørge for stabil og sikker kommunikation mellem deres applikationer.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger devops engineer til kom­mu­ni­ka­tions­plat­form, Fredericia

Er du nysgerrig på både at lære nyt og anvende din erfaring på nye områder, så er her en unik mulighed for at sætte dit præg på opbygning af kommunikationsnetværk i Danmark og det øvrige Europa.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du bliver en del af et agilt, selvstyrende platforms-/integrationsteam, som består af dygtige teknikere, der hjælper og sparrer med hinanden om opgaverne. Vi står for at etablere, vedligeholde, forbedre og drifte Energinets ECP-netværk (Energy Communication Platform), der anvendes til kommunikation mellem elsystem og elmarkedsaktører i ind- og udland.

Vores mål er at skabe en driftssikker platform, der understøtter vores produktteams, så de selv kan sørge for stabil og sikker kommunikation mellem deres applikationer.

Læs hele annoncen her.

Laerdal Copenhagen søger devops engineer -For Helping Save Lives, København 

Do you want to use your DevOps skills to help save lives? Then come help us automate big-data pipelines and applications on a global cloud infrastructure.

If you want to be part of that journey, know your way around industry standard DevOps tools, and has a passion for automating and scripting everything related to building, deploying and running products on a global cloud infrastructure - then you might be the one Laerdal is looking for.

As DevOps Engineer in Laerdal Copenhagen you will be a central person in automating and scripting all processes and configurations related to building, deploying and running the analytics products and services. You will work closely with Data Engineers and Software Developers in Laerdal Copenhagen, as well as CloudOps/DevOps people in Laerdal Bangalore.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger senior softwa­re­ud­vik­ler til Apopros.dk, Greve

Hvis du brænder for at din kode gør en vigtig forskel for dine medborgere... så får du muligheden her!

Hos vores kunde Apoteka, som er udviklingsselskab for apopro.dk, får du som senior softwareudvikler en unik mulighed for at udvikle verdens bedste online apotek. Du vil få et bredt ansvar for udviklingen af apopro.dk's backend, både hvad angår arkitektur, design, search engine, teknisk infrastruktur, DevOps og de mange integrationer til andre eksterne systemer.

Udviklingsopgaverne vil især dreje sig om at udvikle C#/.Net backend og dataintegration services. Dette inkluderer at bygge features fra recept til online bestilling i apopro.dk, samt Apoteka’s egne systemer til levering af medicin og integrationer til 3. parts systemer, betalingsservices mv. Har du erfaring med e-commerce og logistik vil det være et plus.

Desuden er du med til implementering af forbedrede DevOps rutiner, CI/CD, unit testing, teknisk dokumentation mv. Nogle af de større forestående projekter er udvikling af system til sikring af ultrakorte leverancer samt et loyalitetsprogram.

Læs hele annoncen her.

DSV søger network devops engineer, Hedehusene

In your role as Network DevOps Engineer, you will mainly work with the Hybrid Cloud Platform supporting a newly built corporate hosting infrastructure. You will become a member of a vertical team consisting of approximately 6 DevOps specialists.

Application releases will be a significant part of the role so you will need to ensure new features are deployed through CI/CD pipelines. IaC and automation will be used to improve efficiency and ensure consistency of the environment.

Our preferred candidate will have good knowledge of at least 1 programming language (preferred Python/Power Shell), as well as foundational knowledge of cloud services.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Kunne det friste med it-job hos TV2 eller i cyber-sikkerhedsbranchen? Så læs med her, hvor du måske kan finde det næste skridt på din karrierestige.

Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu