Artikel top billede

Han havde trukket sig fra offentlighedens søgelys: Nu er Jack Ma i Hong Kong for at møde forretningsforbindelser

I snart et år har det været mere end svært at få et glimt af den kinesiske superiværksætter Jack Ma, der er medejer af handelsplatformen Alibaba og er stifter af fintech-selskabet Ant Group. Nu er han spottet i Hong Kong på forretningstur.

Den kinesiske milliardær og ejer af Alibaba-koncernen Jack Ma, har siden oktober sidste år holdt sig ude af offentlighedens søgelys, efter hårde reguleringer af hans forretning begyndte.

Dette ledte Ma til at kritisere kinesiske tilsynsmyndigheder i en tale. Og siden har man kun set sporadiske glimt af den ellers åbne iværksætter.

Nu er han i Hong Kong, hvor han har mødt forretningsforbindelser de seneste dage, fortæller anonyme kilder ifølge Reuters.

Hver gang Jack Ma viser en flig af sig selv, er det med til at lette investorenes bekymbringer om hans fravær, og et livtegn fra Jack Ma har før fået aktiekursten på Alibaba til at stige.

I år er Jack Ma blev spottet først i janar, hvor den tidligere engelsklærer dukkede op i et videoopkald, hvor han talte til en gruppe lærere.

Siden i maj, hvor Ma besøgte Alibaba's Hangzhou-campus under virksomhedens årlige "Ali Day" - en begivenhed for medarbejdere og deres familier.

Og sidst var 1. september, hvor billeder af Jack Ma, der besøgte landbrugshuse i den østlige Zhejiang-provins, blev delt på kinesiske sociale medier. Provinsen er hjemsted for både Alibaba og dets datterselskab Ant Group.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere