Artikel top billede

Syv lande enige om retningslinjer for centralbankers kryptovaluta: Her er de

Nu nedfælder syv nationer et sæt fælles standarder for, hvordan centralbanker må udstede kryptovaluta. Se detaljerne her.

Den såkaldte Group of Seven (G7) meldte onsdag ud, at enhver udstedelse af kryptovaluta fra en centralbank skal "støtte og ikke skade" bankens evne til at opfylde sit mandat om monetær og finansiel stabilitet."

Desuden skal udstedelsen leve op til en række strenge standarder for privatliv, gennemsigtighed og ansvarlighed for beskyttelse af brugerdata.

Det skriver Reuters.

Group of Seven (G7) er et mellemstatligt politisk forum bestående af Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Storbritannien og USA.

Når den digitale valuta udstedes, skal der stå kontanter bag valutaen, så den kan opfylde værdiens ækonomiske forpligtigelse.

Mens centralbankernes kryptovaluta potentielt kan øge betalinger på tværs af grænser, peger G7-nationerne på, at bankerne har et "fælles ansvar for at minimere skadelige udslip til det internationale monetære og finansielle system."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere