Artikel top billede

Investeringsguruen Warren Buffet tjener 790 milliarder kroner på sin gigantiske Apple-investering

Warren Buffet har tjent et enormt beløb på sin gigantiske investering i Apple for få år siden. I dag ejer han lidt over fem procent af iPhone-producenten.

Den amerikanske investeringsguru Warren Buffets investering i Apple er en af hans bedste investeringer nogensinde.

Det skriver amerikanske CNBC.

Warren Buffet har således tjent intet mindre end 790 milliarder danske kroner på sin investering i Apple, som han foretog i perioden 2016 til 2018.

Dengang investerede han via sit selskab Bershire Hathaway 237 milliarder kroner i Apple og den investering har nu en samlet værdi på lidt over én billion kroner. Samlet set kan rigmanden notere sig et overskud på investering på 790 milliarder kroner, skriver CNBC.

Ejer fem procent af Apple

Udover den samlede gevinst har Warren Buffet, der også er kendt under navnet oraklet fra Omaha, i øvrigt hver år i gennemsnit kunne indkassere lidt mere end fem milliarder kroner i udbytte fra Apple-aktierne.

I dag ejer Bershire Hathaway 5,4 procent af hele Apple, og det formodentligt en af investeringsselskabets bedste investeringer i nyere tid.

”Det er uden tvivl en af de stærkste investeringer som Bershire har foretaget i det seneste årti,” siger James Shanahan, der er analytiker hos analyseselskabet Edward Jones til CNBC.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere