Artikel top billede

Adobe arbejder på gratis version af Photoshop

Adobe arbejder på en gratis version af Photoshops web-udgave for folk, der har en Adobe-konto.

Adobes Photoshop er en af de mest kendte redigeringsværktøjer i verden, og nu arbejder selskabet på en gratis version.

Det skriver mediet Winbuzzer.

Web-versionen af Photoshop bliver testet som gratis-version for folk, der har en Adobe-konto. Den gratis version er lige nu i preview, så Adobe kan teste det af. Preview-versionen er tilgængelig i Canada, men det er Adobes intentioner at udvide versionen til flere lande.

Hvis tetsversionen er succesfuld, vil Adobe sprede den gratis version overalt, skriver Winbuzzer.

Den gratis web-version vil ikke have alle funktioner, men væsentligt flere, end der hidtil har været tilgængeligt på gratis- og prøveversioner.

"Vi ønsker at gøre [Photoshop] mere tilgængelig og lettere for flere mennesker at prøve det og opleve produktet," siger Maria Yap, Adobes VP for digital billedbehandling ifølge Winbuzzer.

Photoshop har fungeret i browsere siden 2021, men i en meget begrænset funktion medmindre, brugeren betalte.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere