Artikel top billede

(Foto: Ageras)

Danske Ageras i kæmpe opkøb: Betaler trecifret millionbeløb for tysk bank

Ageras har gennem de senest år fået tilført enorme mængder ny kapital, og nu bliver en del af kapitalen investeret i en tysk digital bank. Ifølge Ageras stifter Rico Andersen er det en mangeårig vision, der nu bliver realiseret.

Det danske fintech-selskab Ageras, som blandt andet ejer regnskabsløsningen Billy, har opkøbt den tyske digitale bank Kontist.

Det skriver Børsen.

Ingen af parterne ønsker at oplyse købsprisen, men Ageras stifter og administrerende direktør Rico Andersen oplyser til Børsen, at købsprisen løber op i et større trecifret millionbeløb.

“Det har altid været min vision, at vi skulle tilbyde vores kunder bankforretning. Stort set alt i et regnskab bygger på data fra transaktioner, så det giver rigtig god mening, at vores kunder nu både kan få bank- og regnskabsløsninger hos os,” siger Rico Andersen til Børsen.

Har bank-licens

Kontist har 150 ansatte og har en tysk banklicens, hvilket også giver banken mulighed for at drive bankforretning i i Danmark.

Ageras har igennem landet flere store kapitaltilførelser. Senest fik Ageras tilført 227 millioner kroner februar 2022, og året før landede selskabet en kapitaltilførelse på 450 millioner kroner.

Blandt de seleskaber som Ageras har opkbøt de seneste år er regnskabsprogrammet Billy, lønselskabet Salary og den finske faktureringsløsning Zervant.
IT-JOB

Unik System Design A/S

Netværksspecialist

Centrica Energy

Trading Solutions Developer

Politiets Efterretningstjeneste

Forretningssystemejere i PET
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere