Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple bringer savnet batterifunktion tilbage til din iPhone-skærm

Apples telefoner vil igen begynde at vise, hvor mange procents batteri, der er tilbage på enheden i iPhonens statuslinje.

Hvis du har savnet at kunne se, hvor mange procents strøm, der er tilbage på din iPhone, så er der gode nyheder.

Med iOS 16’s femte betaudgivelse kommer batteriprocenten nemlig til iOS-statuslinjen efter at have flyttet den til Control Center i iPhone X og nyere.

Det skriver ZDNet.

Batteriprocenten har ved de seneste modeller været ofret grundet den ekstra skærmplads brugt, da Face ID-modulets har krævet ekstra plads i toppe af skærmen i form af den sorte linje, der blandt andet indeholder selfiekameraet.

Derfor har brugere måtte hive ned fra skærmens højre hjørne for at fremkalde kontrolcenteret for at se batteriprocenten.

Ved den nye betaversion kommer Apple skærmpladsbehovet til livs ved at placere batteriprocent-tallene inden i batteriikonet og droppe ”%”-symbolet.

Efter at have installeret betaen kan brugere slå funktionen til under Batteri i Indstillinger.

Mediet MacRumours skriver, at funktionen er tilgængelig på iPhone X, iPhone 12 og iPhone 13, men ikke "mini"-varianterne af disse og hverken iPhone 11 eller iPhone XR.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital