Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple bringer savnet batterifunktion tilbage til din iPhone-skærm

Apples telefoner vil igen begynde at vise, hvor mange procents batteri, der er tilbage på enheden i iPhonens statuslinje.

Hvis du har savnet at kunne se, hvor mange procents strøm, der er tilbage på din iPhone, så er der gode nyheder.

Med iOS 16’s femte betaudgivelse kommer batteriprocenten nemlig til iOS-statuslinjen efter at have flyttet den til Control Center i iPhone X og nyere.

Det skriver ZDNet.

Batteriprocenten har ved de seneste modeller været ofret grundet den ekstra skærmplads brugt, da Face ID-modulets har krævet ekstra plads i toppe af skærmen i form af den sorte linje, der blandt andet indeholder selfiekameraet.

Derfor har brugere måtte hive ned fra skærmens højre hjørne for at fremkalde kontrolcenteret for at se batteriprocenten.

Ved den nye betaversion kommer Apple skærmpladsbehovet til livs ved at placere batteriprocent-tallene inden i batteriikonet og droppe ”%”-symbolet.

Efter at have installeret betaen kan brugere slå funktionen til under Batteri i Indstillinger.

Mediet MacRumours skriver, at funktionen er tilgængelig på iPhone X, iPhone 12 og iPhone 13, men ikke "mini"-varianterne af disse og hverken iPhone 11 eller iPhone XR.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital