Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple bringer savnet batterifunktion tilbage til din iPhone-skærm

Apples telefoner vil igen begynde at vise, hvor mange procents batteri, der er tilbage på enheden i iPhonens statuslinje.

Hvis du har savnet at kunne se, hvor mange procents strøm, der er tilbage på din iPhone, så er der gode nyheder.

Med iOS 16’s femte betaudgivelse kommer batteriprocenten nemlig til iOS-statuslinjen efter at have flyttet den til Control Center i iPhone X og nyere.

Det skriver ZDNet.

Batteriprocenten har ved de seneste modeller været ofret grundet den ekstra skærmplads brugt, da Face ID-modulets har krævet ekstra plads i toppe af skærmen i form af den sorte linje, der blandt andet indeholder selfiekameraet.

Derfor har brugere måtte hive ned fra skærmens højre hjørne for at fremkalde kontrolcenteret for at se batteriprocenten.

Ved den nye betaversion kommer Apple skærmpladsbehovet til livs ved at placere batteriprocent-tallene inden i batteriikonet og droppe ”%”-symbolet.

Efter at have installeret betaen kan brugere slå funktionen til under Batteri i Indstillinger.

Mediet MacRumours skriver, at funktionen er tilgængelig på iPhone X, iPhone 12 og iPhone 13, men ikke "mini"-varianterne af disse og hverken iPhone 11 eller iPhone XR.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere