Artikel top billede

På jagt efter et Java-job? Vi har fundet 10 spændende stillinger, som du kan søge netop nu

Vi har i denne uge fundet 10 java-stillinger, som du kan søge hos spændende arbejdspladser som Netcompany, SDC og Domstolsstyrelsen.

I denne uge har vi fokus på Java.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Too Good To Go, Reepay og Netcompany.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

SDC søger solutions architect med forretningsforståelse og kommunikationsevner, Ballerup

Vi søger en løsningsarkitekt til udvikling af fremtidens finansielle løsninger på pensionsområdet.

Brænder du for at konvertere forretningskrav fra banker/kunder til brugbare løsninger?

Og har du lyst til at være en del af et team og en virksomhed, der er dedikeret til at være på forkant med udviklingen, og som sætter en ære i, at deres systemer har best-in-class funktionalitet, design og optimering?

På vegne af SDC, der er full-service leverandør af it-services for en lang række pengeinstitutter i Norden, søger vi nu en Solutions Architect, der skal planlægge og eksekvere de tekniske roadmapsindenfor gældende arkitekturprincipper.

Du bliver en del af advisor & sales banking (ASB). Samtidig indgår du som en del af det samlede arkitekt-team på tværs af SDC. Du vil referere direkte til team lead for Pensions teamet i området advisory & sales banking, men med arkitekturfaglig reference til SDC’s domain architect.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger RPA-udvikler til Regnskab og Finans, Vejle

...med stor lyst til at automatisere et væld af administrative processer og arbejdsgange.

I Regnskab og Finans i Regionshuset i Vejle er vi godt i gang med at automatisere egne arbejdsgange og processer via RPA-softwaren, UiPath. Vi har været i gang i flere år, og vi har brug for flere solide kræfter til vores team, så vi kan sætte turbo på udviklingen af automatiserede løsninger på tværs af regnskabsfunktionerne i regionen.

Vores automatiseringsteam består i dag af fire udviklere og ledes til dagligt af afdelingschefen for regnskab og finans. Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen inkl. 2,5 times frokostpause, med flekstid og mulighed for op til 2 hjemmearbejdsdage pr. uge, når du er kommet godt i gang.

For at komme i betragtning skal du drømme om en dagligdag, hvor du automatiserer de lidt kedelige og ensartede administrative opgaver inden for regnskab og økonomi, både til gavn for afdelingen og til gavn for vores kolleger i de decentrale regnskabsfunktioner på sygehusene og andre enheder i regionen. Herudover arbejder vi blandt andet med opgaver på indkøbsområdet og i et vist omfang løn og HR.

Læs hele annoncen her.

Unique Human Capital søger for DEIF Softwarearkitekt, Skive eller Silkeborg/Odense

Motiveres du af at bygge intelligente og værdiskabende softwareløsninger, og kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed med stærke værdier og grønne ambitioner?

Hos DEIF bliver du en del af en international koncern, som har en ambition om at være trendsætter inden for klimavenlige løsninger på det globale marked for grønne og sikre styringssystemer til decentraliseret elproduktion på land og til vands.

I rollen som softwarearkitekt vil du sammen med den nuværende softwarearkitekt blive ansvarlig for at definere nuværende og fremtidige arkitekturbehov og muligheder på tværs af platforme og segmenter. Softwarearkitekten skal desuden sikre, at nye teknologier, metoder og værktøjer afprøves, evalueres og implementeres, hvis de tilfører værdi.

I fællesskab med software-og hardwareudviklere skal softwarearkitekten være med til at udvikle en strategisk køreplan for udvikling og vedligehold af softwareplatformen og sikre optimal livscyklusstyring på tværs af alle produktplatforme.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger senior IT consultant, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel?

Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Så er du måske vores nye kollega til rollen som senior it consultant i Netcompany.

Netcompany søger lige nu it-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige it-løsninger, der skaber værdi.

Som senior it consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen.

Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som senior it consultant hurtigt vil komme teamledelsesopgaver.

Læs hele annoncen her.

Erhvervsstyrelsen søger Tekniske talenter til deres IT-område –DevOps, København

Med et fokus på drift og devops kan du komme til at arbejde med blandt andet Ansible, Terraform, og Kubernetes.

Vi bruger CentOS og er på vej til Debian Stable. Vi bruger Azure AKS og er på vej til vores egen Kubernetes-distribution. Nøgleord for opgaverne er automatisering, infrastructure-as-code, og på sigt policy-as-code.

På udviklingssiden er der øget fokus på at kunne producere selv i samarbejde med dygtige eksterne konsulenter. Der har været udviklet meget i Java/Grails, og i stigende grad Python med noget Golang.

Vi bruger gitLab og går meget op i at følge open source good practises med topic branches og velskrevne issues og grundige merge reviews. De applikationer vi drifter målretter sig primært Kubernetes.

Da vi dyrker devops vil der være sundt overlap mellem driftsopgaver og udviklingsopgaver.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du vil få sparring med en mere erfaren kollega, som også vil fungere som en form for mentor.

Læs hele annoncen her.

Domstolsstyrelsen søger udvikler til stort digitaliseringsprogram, København

Vil du sætte dit aftryk på et af de største offentlige digitaliseringsprojekter lige nu? Vil du være med til at bygge et system fra bunden, der digitaliserer store sagsområder ved domstolene? Og vil du arbejde agilt med microservices, Kubernetes og et fuldt automatiseret deployment- og test-setup? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af straffe- og skifteprogrammet i Domstolsstyrelsen, som har til formål at udvikle fremtidens IT-systemer til straffe- og skifteområderne. Vi bygger systemerne fra bunden, og brugerfokus er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Systemerne vil skabe mere gennemsigtighed, større brugervenlighed og hurtigere sagsbehandling for titusindvis af brugere i hele landet.

Du har formentlig en uddannelse inden for ot, for eksempel datalogi, softwareteknologi, informationsvidenskab eller lignende. Du kan både have flere års erfaring eller være nyuddannet. Det vigtigste er, at du har en dyb forståelse for programmering, og at du har den basale viden på plads om udvikling og test.

Læs hele annoncen her.

Reepay søger backend developer, København

Do you want to work in a fast growing IT company, which has the muscles, platform and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years? You will learn from some of the most experienced people in the payment industry in Denmark, and work with a modern and agile platform.

Reepay is a SaaS company providing an easy-to-use subscription billing and online payment platform. Founded in 2015, Reepaycurrently has 25 employees located in Copenhagen and is looking at growing its team and expanding its business into Europe. At Reepay you will get a unique opportunity to have a strong influence on the products we are building and the technology choices made. And hopefully you will be able to put your fingerprint on the future of subscription billing and online payments.

We are seeking an experienced backend developer to take a leading role in our technical team. The position will be a hands-on technologist that participates in all phases of the software development lifecycle from requirements analysis, design, development, test, launch to maintenance and everything in between.

Læs hele annoncen her.

Panorama Consult søger for Gensam data fagligt dygtige systemudviklere til nyt og dynamisk team, Aarhus

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus, Viby systemudviklere til et nyt team. Teamet skal udvikle en ny generation af et internt værktøj, som anvendes til at konfigurere forretningssystemet. Du vil være med fra starten på projektet og indgå i et tæt samarbejde med de øvrige teammedlemmer samt interne brugere af værktøjet.

Alt afhængig af dine faglige kompetencer og interesser vil der være mulighed for at arbejde med front- og/eller backendsystemudvikling med fokus på programmering i Java i større og komplekse it-systemer. Herunder systemarkitektur, løsningsdesign og brugergrænseflader.

I denne stilling får du gode udviklingsmuligheder samt mulighed for både at blive hørt, få sparring og få indflydelse på din dagligdag, dit arbejde og arbejdsprocessen.

Hos Gensam Data vægtes høj faglighed, hvor du vil komme til at samarbejde med dygtige kolleger der alle er dedikeret til løsningen af opgaven.

Læs hele annoncen her.

De Forenede Dampvaskerier søger teknisk stærk Java-udvikler til opbygning af DFD’s kundevendte applikationer, Smørum

Vil du være en del af et team med højt fagligt niveau, og vil du være en del af det projekt som er højt prioriteret på topledelsens agenda? Så læs med her. De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en Java-udvikler, der vil være med til udviklingen af kundevendte applikationer.

Systemet vi bygger benytter nye teknologier og udviklingsmetoder, så du kommer derfor bl.a. til at arbejde med: Spring Boot, REST api’er, microservices, Jenkins og Docker. Vi arbejder agilt, så du kan forvente at blive en del af et stærkt miljø i en af Danmarks førende servicevirksomheder.

Vi er en afdeling, der kontinuerligt justerer og tilpasser vores løsning til forretningens behov og markedets trends. Det er derfor essentielt, at du er fleksibel og trives under forandringer.

IT-afdelingen består i dag af ca. 30 medarbejdere og er delt op i IT-drift og IT-udvikling. Du vil være en del af udviklingsteamet, der arbejder med kundevendte systemer.

Læs hele annoncen her.

Too Good To Go søger software engineer – Java, København

Imagine if there was something we could all change today that would reduce global warming by 10 % - That’s how much food waste contributes to the climate crisis, and yet we continue to waste 40 % of all the food produced.

Our app connects consumers to surplus food from local restaurants and grocery stores, such as pastries, fresh produce, sushi and more, which would otherwise be thrown away to make room for the next batch of goods. Founded in 2016, we’ve saved over 165 million meals across 17 countries

We are looking for Java Software Engineers to be a part of our Product Teams that define and build our product features. As a developer in a product team, you will work towards set goals with the freedom and responsibility to figure out the best route to achieve them.

Your mission will be to help define and implement various product features. You will be one of several developers, working as part of a multidisciplinary team and will bring your knowledge and expertise to the table.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu