Artikel top billede

Microsoft vil forbedre funktionen til at fortryde mails

Microsoft vil forbedre funktionen for tilbagekaldelse af mails, så den virker ved modtagere af andre mails end Outlook.

Hvis du er typen, der får trykket ’send’ lidt for hurtigt til kollegaerne, er der godt nyt til dig.

Microsoft vil nemlig forbedre tilbagekaldelse af mails.

"Funktionen til tilbagekaldelse af meddelelser i Outlook til Windows er ekstremt populær blandt brugere, men alligevel fungerer den ikke altid så godt," skriver Microsoft i sit roadmap og fortsætter:

"En del af problemet er, at tilbagekaldelsen er klientbaseret, og tilbagekaldelsen kan kun ske, hvis modtageren også bruger Outlook. Med millioner af brugere med postkasser i Microsoft 365 er vi nu i stand til at forbedre tilbagekaldelse af beskeder ved at udføre tilbagekaldelsen direkte mod modtagernes skypostkasser. Så det er ikke længere ligegyldigt, hvilken e-mail-klient modtageren bruger."

Tilbagekaldelsen vil ske i modtagerens cloud-postkasse, og når modtagerens e-mail-klient synkroniserer med deres cloud-postkasse, vil beskeden være væk.

Microsoft skriver dog, at der vil være scenarier, hvor tilbagekaldelse ikke vil være muligt, så som for meddelelser, der sendes uden for organisationens Microsoft 365-område, forventer tech-giganten, at flytning af tilbagekaldelsen til cloud forbedre succesraten betydeligt.

Funktionen er lige nu under udvikling, det fremgår ikke konkret, hvornår den bliver bredt tilgængelig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere