Artikel top billede

Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 ledige stillinger som full-stack-udvikler hos spændende arbejdspladser som TV2, Region Syddanmark og Wizer. Søg dem nu.

I denne uge har vi fokus på fullstack. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som TV 2, BetterBoard og Region Syddanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Recruit IT søger for Intellis fullstack-udvikler, København

Brænder du for at arbejde med de nyeste nye teknologier i et team, som skaber forandring og værdi for kunderne? I en innovativ virksomhed med højt til loftet?

Fantastiske kollegaer, tid til sparring og snak samt et højt fagligt niveau, hvor du i høj grad får ansvar for egne opgaver og dine input tages til efterretning.

Kollegialt samvær og god stemning på kontoret vægtes højt med blandt andet fredagsbar og andre sociale aktiviteter. Her er plads til grin og sammenhold samtidig med, at man knokler mod et fælles mål.

Vi forventer, at du har en naturlig interesse i løbende at holde dig opdateret på seneste teknologier og arbejdsmetoder. At du er villig til at lære nyt og måske også kan lære fra dig.

Du kommer til at arbejde på projekter, der spænder over en bred teknologistak.

Læs hele annoncen her.

TV 2 søger software engineer, København

Vil du være med til at sikre, at de mere end 1 million danskere, der hver dag besøger tv2.dk får en god oplevelse?

Har du lyst til at bidrage til, at danskerne kan holde sig opdaterede på alle tider af døgnet og i breaking news situationer? Så har du hermed muligheden som software engineer i teamet, der udvikler og vedligeholder vores site.

Som full stack webudvikler spiller du og dine kolleger en central rolle i at sikre skalerbare, robuste og brugervenlige produkter, der har høj oppetid og få fejl. Udvikling foregår i React og Node.js typescript med continuous-delivery til EKS.

Teamet er et cross functional agilt udviklingsteam med kompetencer til at udvikle digitale produkter af høj kvalitet. En typisk arbejdsdag starter med et daily stand up, hvor teamet koordinerer dagens arbejde.

Læs hele annoncen her.

Sustento søger fullstack-udvikler, Sæby

Sustento A/S søger en fullstack udvikler, som vil være med til at videreudvikle vores system til nye højder.

Vi har et afvekslende job i en dynamisk virksomhed med ambitioner om yderligere vækst. Jobbets alsidige opgaver bidrager til, at du får faglige udfordringer samt gode muligheder for at præge din egen arbejdsdag.

Du vil møde et stærkt team og tæt samarbejde med gode kolleger. Du vil finde god trivsel, hvor der lægges vægt på fleksibilitet og individualitet.

Hos Sustento A/S får du en position, hvor du har stor indflydelse på hvordan løsninger skal se ud. Vores ambition er at blive markedsledende indenfor det segment vi henvender os til. Det har vi en klar plan for, og en del af planen er at få dig med på holdet.

Sustento A/S er en it-virksomhed baseret på udvikling af administrationssystemet Sustento, der tilbyder størst mulig digitalisering og automatisering i sundhedsklinikker.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger softwa­re­ud­vik­ler, Odense

Som udvikler vil du arbejde sammen med dit team om at skabe IT-løsninger til regionens borgere og sygehuse.

Alle opgaver løses af teamet, og du har derfor mulighed for at tage del i alle typer af opgaver. Vi søger en full stack-udvikler, med fokus på frontend. Alle vores teams er full stack og udvikler både API’er og apps.

Teamet arbejder med produkter af både regional og national karakter. I den kommende tid arbejder teamet primært med MitId, cpr.dk og digital signering.

Vi har en javabaseret tech stack i backend, og frontends der er udviklet i Flutter og React. Vi gør stor brug af open source-teknologier.

Vi pakker vores applikationer i Docker containers og deployer via vores CI/CD setup til vores Nomad cluster i Region Syddanmarks eget datacenter.

Læs hele annoncen her.

SCR Rekruttering søger for Lindberg fullstack-udvikler, Århus

I stillingen får du et stort ansvar i teamet for at drive videreudviklingen af en forretningskritisk produktkonfigurator/webshop. Som udvikler skræddersyr du hver enkelt leverance efter kundens specifikationer.

Applikationen er grafisk tung med meget logik i frontenden. Det betyder, at du vil indgå i samarbejdende teams på tværs af den kommercielle organisation, for at skabe den absolut bedste oplevelse for Lindbergs kunder.

Med reference til lederen for Business Applications vil du sammen med dine otte kolleger indgå i et team der alle arbejder med forretningens forskellige applikationer.

Opgaven er overordnet at videreudvikle løsningen, samt vurdere de ønsker der er til applikationen fra forretningen. Der er flere spændende opgaver i pipeline, og fælles for dem alle er, at der er fokus på kvalitet og innovation i udviklingsarbejdet.

Læs hele annoncen her.

Wizer søger fullstack-udvikler, Glostrup

Vil du elske at arbejde med AI, Droner, QIS, egenudviklet løsninger, automatisering af processer, ressource styring i produktion?

Kreativ og innovativ fullstack-udvikler søges til Danmarks måske mest spændende job lige nu.

Wizer A/S søger efter en engageret og erfaren fullstack udvikler. Vi har en masse spændende opgaver, der sætter høje krav til din kreativitet og evne til at innovere. Vil du elske at arbejde med AI, droner, QIS, egenudviklede løsninger, automatisering af processer, ressourcestyring i produktion og mange mange flere sjove og varierende opgaver?

Så har vi masser af spændende udfordringer, som vi til gengæld honorerer 110 procent. Her kan det komme på tale at optjene optioner i den del af forretningen.

Send dit cv allerede i dag.

Læs hele annoncen her.

AS3 søger software developer, Viby J

Med reference til Head of it and Digital Solutions tilbydes du en spændende stilling med en central placering i koncernen, hvor du kommer til at arbejde med innovative tools og teknologier.

Du bliver en del af et kompetent, kreativt og engageret team, hvor alle har indflydelse på løsningerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø, der er præget af hjælpsomhed, fællesskab og ordentlighed. Som vores nye kollega får du indflydelse på dine opgaver samt mulighed for at påvirke løsningerne, der udvikles i et langsigtet perspektiv. Teamet består i dag af 6 udviklere, 2 projektledere og 1 UX-designer – alle med base på kontoret i Aarhus.

For at sikre en god start deltager du i vores interne introduktion på AS3 Academy. Du får selvfølgelig også grundig introduktion til de systemer og platforme, som bliver din nye hjemmebane.

Læs hele annoncen her.

Centrica Energy Trading søger fullstack software developer, København

Are you our new Full Stack Software Developer to help build our global Analytics Platform at our Copenhagen Office?

Got technical skills and a passion for learning and making the most of new technologies?

Would you like a self-empowered workday, where the fruits of your labor are put to immediate use, and you can help solve Europe’s energy challenges through software development while making your mark within a leading energy trading company?

We are looking for a new Full Stack Developer with a natural drive and the willingness and ability to take the lead on complex design and software initiatives for our Analytics Development Team.

Læs hele annoncen her.

Unicontrol søger senior fullstack developer, Odense

As senior full stack developer, you will have a key role in developing our unique cloud/SaaS platform that connects our customers machines and projects, making the needed data available in real-time across locations, ultimately ensuring better workflows in infrastructure and building projects around the world.

As a part of our cloud team, you will work in all layers of our SaaS system. Our development environment is based on docker-compose which allows us to make a development replica of the production environment on each developer's PC. This makes it possible to develop full-stack with UI, backend API and databases in a very realistic setup for prototyping innovative solutions.

We are in close dialog with our customers to ensure our design is easy to use and fit their needs. We do iterative and agile development with continues test and feedback from our customers and partners, and you will have a key role in the development process.

Læs hele annoncen her.

BetterBoard søger fullstack .Net udvikler som ønsker at arbejde med cloud­ba­se­ret løsninger, Kolding

BetterBoard holder til i Kolding. Vi er i kraftig vækst og har behov for at udvide vores udviklingsafdeling med en full-stack udvikler, så vi kan accelerere væksten endnu mere. Vi er en ung virksomhed med succes og vores digitale services bliver benyttet i tusindvis af bestyrelser i dag.

Du kommer til at være i tæt samarbejde på tværs af hele organisationen med direkte reference til CTO’en. Du er med i hele processen fra beslutninger, udvikling, test og til launch. Her bliver du en vigtig spiller på BetterBoard holdet.

Hos BetterBoard kommer du til at arbejde selvstændigt men sammen med passionerede kollegaer, som er sociale og vil hinanden. Hver fredag er der fælles morgenmad, take-away frokost og fredagsbar. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, gratis parkering, god kaffe og meget mere.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu