Artikel top billede

Keramik med restprodukt af siliciumstøv fra chipsproduktion (Foto: Lars Jacobsen)

Udstilling: Kobberflet af patchkabler på Charlottenborg Kunsthal

Den digitale verden bygger på et voldsomt træk af naturlige ressourcer. Udstillingen Digital Matters på Charlottenborg Kunsthal udforsker samspillet mellem natur og ressourcer.

166 gange har Kunsthal Charlottenborg i København slået dørene op for sin traditionelle Forårsudstilling.

Men besøger du de flotte lokaler mellem Nyhavn og Det Kongelige Teater, kan du i år også få et skud digital eftertanke med Honey Biba Beckerlees udstilling kaldet Digital Matters.

I udstillingen indgår materialer som silicium, kobber og fiberkabler, der er selve byggestenen i den digitale verden. En virtuel verden som bygger på et kæmpe forbrug af naturlige ressourcer.

Derfor kan du på Digital Matters opleve keramik med restprodukter af siliciumstøv fra chips-produktion, kobberflet af patchkabler i serverracks og undersøiske fiber flettet sammen med ålegræs.

Udstillingen løber frem til 19. februar 2023 på Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 København K. Entré 90 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere