Artikel top billede

Windows 11 vil til at give små reklamerende beskeder om nyt fra Microsoft

I proceslinjen vil der for fremtiden komme meddelelser af en mere reklamerende karakter fra Microsoft.

At se et udråbstegn i den digitale verden betyder normalt, at man skal til at passe på eller gribe til handling.

I fremtidige versioner af Windows 11 vil Microsoft bruge det til at markere nye funktioner i Start-menuen, som Microsoft vil have dig til at bruge, skriver vores søstermedie PCWorld.

Tirsdag annoncerede Microsoft Windows 11 Build 22621.1483 til sit Windows Insider-program, og en af de vigtigste funktioner er meddelelser for Microsoft-konti i Start-menuen.

"Denne opdatering introducerer meddelelser til Microsoft-konti i Start-menuen," skrev Microsoft i et blogindlæg og fortsætter:

"Dette er kun tilgængeligt for et lille publikum lige nu. Det vil blive implementeret mere bredt i de kommende måneder. Nogle enheder bemærker muligvis forskellige visuelle behandlinger, når vi indsamler feedback."

Sidste november begyndte Windows-testere at se Windows-annoncer og -meddelelser i en tidligere build.

Men to ting skiller sig ud. For det første siger Microsoft aktivt, at disse nye annoncer vil blive implementeret "mere bredt i de kommende måneder." For det andet blev denne nye "funktion" frigivet som en del af Windows 11 Insider Release Preview-kanalen, hvilket betyder, at den sandsynligvis er på vej snartligt, da dette er den sidste testkanal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere