Artikel top billede

(Foto: MobilePay)

MobilePays topchef, Claus Bunkenborg, fratræder: Ny topchef allerede udnævnt

MobilePays danske topchef, Claus Bunkenborg, fratræder sin stilling med sidste arbejdsdag om to uger. Selskabet har allerede udnævnt hans afløser.

MobilePays danske topchef, Claus Bunkenborg, fratræder sin stilling og har sidste arbejdsdag med udgangen af april.

Det sker efter knap fire år som CEO for selskabet. Claus Bunkenborg var inden, han kom til MobilePay, i en årrække ansat i Dansk Bank i forskellige topstillinger.

Claus Bunkenborg meddeler, at topjobbet ikke er faldet ud, som han havde forventet, efter MobilePay i fjor fusionerede med norske Vipps med henblik på at skabe en fællesnordisk betalingstjeneste, Vipps MobilePay med Rune Garborg som CEO.

”Nogle gange etablerer man en ny relation med de bedste intentioner, men må bare erkende, at det ikke falder ud som forventet, og at det derfor er bedst at gå hver sin vej. Desværre er det endt med at blive min konklusion omkring min rolle i Vipps MobilePay-fusionen,” meddeler Claus Bunkenborg.

“Jeg har derfor aftalt med Rune Garborg, at jeg forlader selskabet ved udgangen af april, når fusionen er på plads og min rolle som CEO i MobilePay dermed forsvinder,” lyder det fra den afgående direktør.

Selskabet har allerede udnævnt Anette Bøje som ny landechef for MobilePay i Danmark. Hun kommer fra en intern stillnig som chef for salg, marketing og kommunikation.

“Vi skilles som venner og jeg ønsker virksomheden det bedste,” meddeler Claus Bunkenborg.

Han vil nu bruge de næste par måneder på at gå lange ture og drikke en masse kaffe, mens han funderer over, hvad han nu vil kaste sig over, meddeler han.

“Selv vil jeg nu tænke mig grundigt om, før jeg indleder jagten på mit næste drømmejob,” lyder det fra Claus Bunkenborg.

MobilePay har netop efter stort underskud åbnet for, at brugerbetaling kan blive en mulighed i fremtiden.