Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Er din router kompatibel? YouSee-kunder står foran stor opgradering

Yousees kunder får snart adgang til helt nye router-teknologi, men 30 procent af kunderne har hardware, som ikke er kompatibel. Se her, hvordan du alligevel får adgang til den nye teknologi.

Yousees kunder står foran, hvad selskabet betegner som et større teknologisk løft.

Det sker ved en opgradering af kundernes hardware og software, oplyser selskabet.

Nye kunder hose selskabet vil således blive udstyret med helt nye mesh-routere, der udover mesh-teknologi, som giver forbedret dækning i hjemmet, også indeholder et nyt sikkerhedslag.

Samtidig giver routeren også adgang til en ny app ved navn “Mit Internet,” hvor kunderne får større og lettere adgang til kontrol over deres netværksforbindelse.

“Med vores opgraderede routere giver vi danskernes wifi et kæmpe teknologisk løft - både hvad angår sikkerhed, kvalitet og kontrol. Som noget helt nyt vil der være et indbygget sikkerhedslag, som vil dække alle enheder, der er tilknyttet, og beskytte bedre mod hacking, virus og svindelforsøg, der ellers kan komme ind med en ubeskyttet internetforbindelse," siger Christian Morgan, administrerende direktør for YouSee i en pressemeddelelse.

Selskabets eksisterende kunder vil i stedet for en ny router modtage en software-opdatering. Opdateringen vil blandt andet indeholder det nye forbedrede sikkerhedslag.

30 procent er kompatible

Yousee oplyser desuden til Computerworld, at cirka 30 procent af selskabets kunder har routere, som ikke er kompatible med opdateringen.

Kunder, der har routere som ikke er kompatibel med softwareopdateringen, vil derfor få mulighed for at få ombyttet deres gamle routere, hvis de ønsker det.

Har du en router med modelnavnet 3890v2/v3 på coach-teknologi eller en "WiFI Router D6 (HGW6)" til fiber og dsl vil du ifølge Youse have adgang til opdateringen.

“Såfremt man har en ældre router end det og ønsker at opgradere for at få adgang til sikkerhed, mesh-ready-teknologi og app, kan man enten ringe til kundeservice eller gå ned i en YouSee butik og få ombyttet routeren til en ny kompatibel model,” oplyser Thomas Rekling, pressemedarbejder hos Yousee, til Computerworld.

Yousee-kunder med en coax-forbindelse har allerede fået opdateringen, mens kunder med fiber og DSL-forbindelse vil modtagen opdateringen senest ved udgangen af september.